bnas
Válasz Krono kommentjére
2012. dec. 10. 22:02

Sziasztok!

Egyáltalán nem vagyok képbe a mai telefonokkal kapcsolatban.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy 40-50k körül milyen telót érdemes ma venni?

A másik, hogy melyik online boltokba érdemes vásárolni ár/megbízhatóság szempontjából?

Köszi a segítséget!

Maxxxika
Válasz R1per2 kommentjére
2012. dec. 10. 22:30

Én is most készülök telefont venni.
Mivel marhára nincs kedvem barkácsolni, így androidról váltok, és veszek egy Lumia 610-et.

Tyllus
Válasz Gsaghy kommentjére
2012. dec. 24. 12:29

s3 kicsit ütős lesz.

az lett :)

ChocG
2013. jan. 17. 16:51

Mobilon,ha belépek a PS lobbyba,akkor tudok rákeresni játékosokra?Ha igen hol az az opció?Thx

pepestaar
Válasz ChocG kommentjére
2013. jan. 17. 17:15

Mobilon,ha belépek a PS lobbyba,akkor tudok rákeresni játékosokra?Ha igen hol az az opció?Thx

Szia !
Ezt próbáltam már én is.. Meg is találtam hogy keresés, de valamiért nem támogatja hiába helyesen írom be az adott játékos nevét. Pedig a legfrissebb verzió számú van.

ChocG
2013. jan. 17. 18:40

Én meg sem találtam:-)Azért köszi.

pepestaar
Válasz ChocG kommentjére
2013. jan. 17. 19:43

Én meg sem találtam:-)Azért köszi.

Igazán nincs mit !:)

Bumbanas
2013. febr. 8. 14:33

Nézegetem a telefonokat és ahány embert kérdezek, mind mást ajánl. Szerintetek ezekből melyik a legjobb választás?
1. Samsung Galaxy SII
2. Samsung Galaxy SIII mini
3. ZTE Blade III

Nem akarok pókerezni rajta és nem vagyok mobil függő meg technika mániás, csak szeretnék egy jó, gyors, megbízható telefont a szétesőfélben lévő E51-em helyett.

Maxxxika
2013. febr. 8. 16:02

Ha jó, gyors és megbízható kell, akkor Lumia. Gyors, nem fagy, nem kell hegeszteni rá a szoftvereket.
Még a tartalék netet is megoldod vele, tud tetheringet villámgyorsan.

Tyllus
Válasz Bumbanas kommentjére
2013. febr. 9. 13:23

Nézegetem a telefonokat és ahány embert kérdezek, mind mást ajánl. Szerintetek ezekből melyik a legjobb választás?
1. Samsung Galaxy SII
2. Samsung Galaxy SIII mini
3. ZTE Blade III

- Talán az SII, igaz nem mostani csúcsmodell, de kijelzőben, kamerában és felépítésben jobb mint a másik kettő, ráadásul most már elég jó árban megkapod. Android 4.1-et megkapta, ezzel jó darabig ellesz.

Élő ügyfélszolgálat