Dj69k
Válasz R1per2 kommentjére
2013. febr. 9. 13:46

iphone 5

JuhaAasz
Válasz Dj69k kommentjére
2013. febr. 9. 13:52

iphone 5

aki annyi pénzt kiad egy telefonért az se nomrális ... szerintem :D

Dj69k
2013. febr. 9. 14:15

Nem tudom nekem az első iphoneom óta csak az van..
Mást már nem tudnék elképzelni magamnak..

JuhaAasz
Válasz Dj69k kommentjére
2013. febr. 9. 14:27

Nem tudom nekem az első iphoneom óta csak az van..
Mást már nem tudnék elképzelni magamnak..

ezzel egyetértek. amióta én is váltottam 3GS-re én igy úgy vagyok vele, hogy ha veszek legközelebb, akkor az a 4 lesz...én csak az árra értem...mert én mondhatni 15-ért vettem (30k volt, igaz 2 éves, de ebbe az eladott nokiám rakott 15-öt, ezért is cseréltem almára) 4-et is csak akkor veszek, ha már használtan meg lehetlesz kapni MAX! 40-ér

Dj69k
2013. febr. 9. 14:46

Én t-mobileba vettem 200k volt, kiütöttem kp-ba nem akartam ilyen részletfizetős szarságokat.
De ha valaki nagyon sokat beszél akkor vodafone red elég jó opció lehet.

kukutyin
Válasz Bumbanas kommentjére
2013. febr. 11. 11:20

Nézegetem a telefonokat és ahány embert kérdezek, mind mást ajánl. Szerintetek ezekből melyik a legjobb választás?
1. Samsung Galaxy SII
2. Samsung Galaxy SIII mini
3. ZTE Blade III

Nem akarok pókerezni rajta és nem vagyok mobil függő meg technika mániás, csak szeretnék egy jó, gyors, megbízható telefont a szétesőfélben lévő E51-em helyett.

Igen sok jó, gyors, megbízható telefon van még, neked kell tudnod, hogy PONTOSAN mire is akarod használni. Ha nem vagy kütyü+játékb*zi, és nem zavar (esetleg tetszik) a csempe-elrendezés, merem ajánlani bármelyik windows phone-t. Nem fogod kétpercenként nyomkodni, átállítgatni, ilyen-olyan játékkal játszani rajta, de gyors, megbízható, ha normálisan állítod be, két napig bírja, és bármikor bármilyen elérhetőséget biztosít (mail, FB, skype, twitter, hírek, időjárás,...). Ha kell navigáció, Lumia, ha inkább zenét hallgatsz, HTC. Nekem spec W8 van, és "gyengébb" hardverrel is odab*sz sok andoidos kütyünek. IOS jó, de ár/érték arányban borzasztó...

Maxxxika
Válasz kukutyin kommentjére
2013. febr. 11. 11:30

Igen sok jó, gyors, megbízható telefon van még, neked kell tudnod, hogy PONTOSAN mire is akarod használni. Ha nem vagy kütyü+játékb*zi, és nem zavar (esetleg tetszik) a csempe-elrendezés, merem ajánlani bármelyik windows phone-t. Nem fogod kétpercenként nyomkodni, átállítgatni, ilyen-olyan játékkal játszani rajta, de gyors, megbízható, ha normálisan állítod be, két napig bírja, és bármikor bármilyen elérhetőséget biztosít (mail, FB, skype, twitter, hírek, időjárás,...). Ha kell navigáció, Lumia, ha inkább zenét hallgatsz, HTC. Nekem spec W8 van, és "gyengébb" hardverrel is odab*sz sok andoidos kütyünek. IOS jó, de ár/érték arányban borzasztó...

Azért játék(meg egyéb program) is egyre több van rá, most pl rákattantam az Arkanoid 7-re és a Bike Mania-ra.Ezek az xboxos játékok nagyon ****ák.

Nagyon jó döntés volt a Lumia, pedig az enyém még csak WP7.8.
Nemsoká lecserélem egy Lumia 620-ra.

Dj69k
2013. febr. 11. 12:08

temple run 2-őt nem tolja valaki?

Holdenper
Válasz Bumbanas kommentjére
2013. febr. 11. 12:55

Nézegetem a telefonokat és ahány embert kérdezek, mind mást ajánl. Szerintetek ezekből melyik a legjobb választás?
1. Samsung Galaxy SII
2. Samsung Galaxy SIII mini
3. ZTE Blade III

Nem akarok pókerezni rajta és nem vagyok mobil függő meg technika mániás, csak szeretnék egy jó, gyors, megbízható telefont a szétesőfélben lévő E51-em helyett.

Ha nem kell olyan nagy kijelző, meg menő kamera hozzá, akkor SonyEricsson Typo-t ajánlom. Én azt vettem pár hónapja, és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Pókerezni sajnos nem lehet rajta, de gyors, megbízható, Ice Cream Sandwich van már rajta (újabb android software), szóval ****án bővíthető. És a legfontosabb, hogy sokáig bírja (relatíve erősebb igénybevétel mellett 1-2 nap, de ha nem játszol-zenélsz-nyomkodod folyamatosan kb, akkor akár 3-4 napig is). Illetve k.rva olcsó

kapitany10
Válasz Dj69k kommentjére
2013. febr. 11. 13:20

temple run 2-őt nem tolja valaki?

én játszok vele mondjuk iPad-en. miért?

Élő ügyfélszolgálat