Ez egy LG
Kristálytiszta kép a mobiltelefonban egyedülállóQUAD HD felbontásnak köszönhetően! Fémes hatású külső, elegáns forma, 13 megapixeles, optikai képstabilizátoros kamera lézeres autofókusszal. 4G/LTE a gyors mobilinternetezéshez.
Ez egy LG
Kristálytiszta kép a mobiltelefonban egyedülállóQUAD HD felbontásnak köszönhetően! Fémes hatású külső, elegáns forma, 13 megapixeles, optikai képstabilizátoros kamera lézeres autofókusszal. 4G/LTE a gyors mobilinternetezéshez.
Régebben volt kettő LG telefonom is de az életben többet nem veszek, ezekről az új okostelefonokról nem tudok nyilatkozni. Nekem iphoneom van de nem is lesz többet más telefonom csak iphone, szerintem a közelébe nem ér egyik márka sem!
Abszolút csúcskategóriás telefon minden téren. Hardver része is nagyon erős, bár úgysem fogod kihasználni. Nekem egyedül az IPS kijelző nem tetszik. Ezért is választottam LG helyett Samsung telefont. Az AMOLED kijelzőnek sokkal szebb, színhelyesebb a feketéje, nem pedig szürke, mint az IPS-en. Viszont IPS-en meg a fehér szebb. De ízlések és pofonok, mert van olyan, akinek meg pont az tetszik.
Van itt olyan ember, akinek még hozzám hasonlóan butatelefonja van?
Nekem is , de rólad abszolut eltudtam képzelni h olyan gnóm vagy az ujdonságokhoz mint én:D
Sziasztok!
Nagy problémával küzdök. Vettem egy Sony T2 Ultrát. Zsebbe egyáltalán nem fér el, és kellene vmi tipp, hogy ezt miben lehetne hordani, ideiglenesen van hozzá táskám, de azt cserélném. Köszi a segítséget
p.s: (a vegyél kisebb telefont nem opció, rosszul látok és muszáj ekkora kijelző)