kanrich_
Válasz Polacheck kommentjére
2009. jan. 6. 15:59

iPhone-t 130k-ért látok függetlenül E71-et meg 80k-ért, vagyis rohadt nagy az árkülönbség úgy, hogy elvileg E71 többet tud.

Miért jobb az iPhone?

Polacheck
Válasz kanrich_ kommentjére
2009. jan. 6. 16:07

iPhone-t 130k-ért látok függetlenül E71-et meg 80k-ért, vagyis rohadt nagy az árkülönbség úgy, hogy elvileg E71 többet tud.

Miért jobb az iPhone?

Nem jobb. Más. Kb olyan, mintha a PC-t meg a Mac-et hasonlítgatnád.

Van néhány dolog, amiben az iPhone verhetetlen.
1. Netezés. Durván könnyű használni a böngészőt és mobilos fronton nincs ennél jobb és használhatóbb megoldás.
2. Filmnézés. Nincs mit részleteznem, ebben egyértelműen arat az iphone
3. Zenehallgatás. Ha valaha használtál ipodot, imádni fogod.
4. Minden program arra van kihegyezve, hogy a felhasználói élmény tökéletes legyen.

Nyílván van, ami szopás. Egyrészt iTunes kell ahhoz, hogy adatokat másolj rá, a videókat külön konvertálgatni kell. Nincs bluetooth (legalábbis adatátvitelre), nincs mms, nincs videófelvétel. A legnagyobb szopás viszont az egy napos készenléti idő.

Ha eljössz jövő kedden, akkor mutogatok majd kicsit.

vinczesz
2009. jan. 6. 16:18

A legnagyobb szopás viszont az egy napos készenléti idő.

Nálam ez máris kiejtené a rostán. Az meg, hogy pókerezni se lehet vele, már csak olaj a tűzre.

Polacheck
Válasz vinczesz kommentjére
2009. jan. 6. 16:19

Nálam ez máris kiejtené a rostán. Az meg, hogy pókerezni se lehet vele, már csak olaj a tűzre.

Lehet (bár az tény, hogy az ongames javas kliens nem fut rajta).

Na jó és az egy nap lehet kettő is, meg 6 óra is a használattól függően. Én napi kb két órát biztos netezek vele, meg ugyanennyit zenéthallgatok. Így egy nap.

vinczesz
2009. jan. 6. 16:30

Na jó és az egy nap lehet kettő is, meg 6 óra is a használattól függően. Én napi kb két órát biztos netezek vele, meg ugyanennyit zenéthallgatok. Így egy nap.

Legalább sose felejted el, hogy hova tetted a töltőt. ;)

Polacheck
2009. jan. 6. 16:32

Legalább sose felejted el, hogy hova tetted a töltőt. ;)

Tényleg nem, bár otthon a dokkolóba teszem, így egyrészt sosem felejtem el feltölteni, másrészt mindig tudom, hol hagytam :)

kanrich_
2009. jan. 6. 16:33

Polacheck: Szívesen megnézném, megírod privátban, hogy hová kell mennem? Remélem lesz időm elugrani!

E71-es van? Az 1 napos készenléti idő nagy szívás, nekem az nagyon fontos, hogy hosszú legyen, és a Nokia elvileg vagy 6 napig bírja.

Polacheck
2009. jan. 6. 16:34

Polacheck: Szívesen megnézném, megírod privátban, hogy hová kell mennem? Remélem lesz időm elugrani!

E71-es van? Az 1 napos készenléti idő nagy szívás, nekem az nagyon fontos, hogy hosszú legyen, és a Nokia elvileg vagy 6 napig bírja.

Akadémiás cg te fish :)

Littlemage
2009. jan. 6. 16:37

Akadémiás cg te fish :)

ez neked a privát? :D :D :D

psycho
2009. jan. 6. 17:25

Na ez a téma most engem is érdekelne, mármint a telefonos, mert én pedig új készüléket akarok venni. Örülnék, ha valaki tudna segíteni, én nagyon nem vagyok otthon mobiltechológiában.

Amit szeretnék:
-e-mailt nézegetni
-netet nézni (szükség esetén, inkább ritkán, mint gyakran)
-sms/telefon
-word/pdf/ppt alkalmazásokat megnézni
-gps/navi (???)

Én a fentiekre a nokia e71-es modelljét néztem ki magamnak. Mit szóltok ehhez? Érdemes egyáltalán telefont navigációra használni?

Nekem is hasonló kritériumaim voltak, aztán Polacheck bácsi publikációit megjelenítő oldalon (MA) sok tesztet olvastam, aztán vettem egy HP 614c-t. Abszolút meg vagyok vele elégedve, tud mindent amit kell, kicsit nagyibb darab, de valamit valamiért.. Ilyen PDAs telefonokon szerintem már érdemes navigációt használni. Nemrég lehetőségem volt kipróbálni egy HTC Kaisert, le is esett az állam tőle. E71 persze szintén nem lehet rossz választás..

Élő ügyfélszolgálat