Polacheck
Válasz psycho kommentjére
2009. jan. 7. 9:14

Nekem is hasonló kritériumaim voltak, aztán Polacheck bácsi publikációit megjelenítő oldalon (MA) sok tesztet olvastam, aztán vettem egy HP 614c-t. Abszolút meg vagyok vele elégedve, tud mindent amit kell, kicsit nagyibb darab, de valamit valamiért.. Ilyen PDAs telefonokon szerintem már érdemes navigációt használni. Nemrég lehetőségem volt kipróbálni egy HTC Kaisert, le is esett az állam tőle. E71 persze szintén nem lehet rossz választás..

Én jobban szeretek külön készüléket használni a navigációra, úgyhogy a PNA-kra esküszöm.

V.Peti
Válasz Polacheck kommentjére
2009. jún. 26. 23:38

Pannon szeret engem, mert van sok pontom ezért írtak, hogy levásárolhatom, azaz kapok kedvezményes készüléket. Így ma vettem egy Samsung GT-S5230-as telefont. Fel szeretnék rá mp3-mat tenni, amit adtak CD-t feltettem a két programot (USB csatlakoztató és vmi szoftver, amivel tudom pakolászni az adatokat, zenét, képeket...mobilról szgépre. Nos a szoftver működik, csak éppen nem találja a mobilt, amikor rádugom az általuk adott kábellel. Gondolom nagy eszemmel, hogy hardver hozzáadása next, next, next művelet kell, de nem működik, ezt adja ki:

Image

Hogyan tudom csatlakoztatni a mobilt a gépre?

GreEko
Válasz V.Peti kommentjére
2009. jún. 27. 0:21
buktar
Válasz V.Peti kommentjére
2009. jún. 27. 9:16

Hogyan tudom csatlakoztatni a mobilt a gépre?

Másik usb -t próbáltál már? Csak egy alapötlet.

paulbig
Válasz buktar kommentjére
2009. jún. 27. 9:24

Úgy emlékszem a Samsung telók rákérdeznek, hogy milyen módban szeretnéd használni őket, amikor rákötöd a PC-re, akkor ezt a Studiós módot kell választani. Bár lehet, amíg a gép nem ismeri fel normálisan, addig nem jön elő ez az opció (vagy abszolút rosszul emlkszem rá :) )

hosocske
Válasz paulbig kommentjére
2010. ápr. 4. 18:42

Nokia N97 mini

kéne egy új mobil, és ezzel szemezek most: Nokia N97 mini

Van vkinek róla vmi véleménye, miben jobb rosszabb Iphone-os barátainál, illetve a többi konkurensnél?

Overcome85
Válasz hosocske kommentjére
2010. ápr. 4. 18:54

kéne egy új mobil, és ezzel szemezek most: Nokia N97 mini

Van vkinek róla vmi véleménye, miben jobb rosszabb Iphone-os barátainál, illetve a többi konkurensnél?

Sztem nem egy nagy durranás annyi pénzért!
3,2-es képátló egy tapicskolós telefonnál épp elég kategóriába esik és pl nekem hátrány a fizikai querty a méret miatt.Az anyaghasználat jobb mint az elődnél ez a rész ok.
Az akksi 1100mah ami megint elég kevés és max 1,5 napot bír normális használat mellett.
A fényképezője elég zajos képeket csinál ami megint nem egy vásárló csalogató dolog.
Igazából sztem ez a teló átlagosan teljesít mindenben ami 125ezerért sztem kevés ebben a kategóriában.

Ha a méret nem számít akkor ennyiért majdnem kapsz egy HTC HD2-t ami azért igazán odaver ennek a telónak mindenben.

hosocske
Válasz Overcome85 kommentjére
2010. ápr. 4. 19:24

és ez a mobil vs egy Iphone-nál mit mondhatunk el, nem vagyok ottohn ezekben:)

Overcome85
Válasz hosocske kommentjére
2010. ápr. 4. 19:54

és ez a mobil vs egy Iphone-nál mit mondhatunk el, nem vagyok ottohn ezekben:)

Sztem egyértelműen Iphone 3GS!
Ahogy a szavaidból kiveszem te is mint én "átlag" júzer vagy szóval max internetezel,videózol,zenét hallgatsz,játszol és netán telefonálsz a telefonoddal!?:)
A szifonba A8 Cortex 600mhz-es proci van ami felveszi a versenyt a mostani elittel/Qualcomm Snapdragon 1ghz/ mivel nagyon jól van optimalizálva a gép és hihetetlen jó grafikus maggal rendelkezik.
Ha nem tapicskolod egyfolytába/nagyon nehéz:)/ akkor elketyeg 3 napig is.
A safari még mindig a legjobb mobil böngésző és maga a gép is akadás mentesen végzi mindig a dolgát.
A kijelző egy 3,5-ös 320x480-as kapacitív kijelző ami manapság már nem számítana kuriózumnak a pixelszámot tekintve de az a helyzet ,h nem spóroltak a minőségi panelokkal a cégnél és azt kell mondanom egyedül az amoled ami veri.
Hihetetlen felhasználói élmény.

Hibái is vannak.Zárt oprendszer de ez minket átlag júzereket annyira nem zavar mivel ott az Apple app store és az Itunes ami elég nagy szabadságot ad.
A "kék fogat" nem lehet adatküldésre használni és a kamerája sem eget rengető.
Van viszont 16gb/32gb tárhelyünk gyárilag és már T-mobilnál is elég jó áron hozzá lehet jutni.

Ami felveszi a versenyt az a HTC Desire lesz és ha nem gond a méret akkor a Samsung Galaxy S és HTC Evo 4g.

Remélem segítettem.

hosocske
Válasz Overcome85 kommentjére
2010. ápr. 4. 20:15

jaja, én is átlag júzer vok segítettél:)

A főbb porblémám ami miatt azt a nokiát is néztme ki elsőre, hogy a fránya pannonnál vok, amit nem nagyon tudok mostanban lecserélni, bár elvileg vmi kiütteséssel vagy mivel ez is megolható ha jól tom,
Csak nem tom így mennyiből oldható meg a beszerzése, és még úgy is jobban megéri-e az ár/ érték arány mint pl az elöző kettőnél

Élő ügyfélszolgálat