Nekem is hasonló kritériumaim voltak, aztán Polacheck bácsi publikációit megjelenítő oldalon (MA) sok tesztet olvastam, aztán vettem egy HP 614c-t. Abszolút meg vagyok vele elégedve, tud mindent amit kell, kicsit nagyibb darab, de valamit valamiért.. Ilyen PDAs telefonokon szerintem már érdemes navigációt használni. Nemrég lehetőségem volt kipróbálni egy HTC Kaisert, le is esett az állam tőle. E71 persze szintén nem lehet rossz választás..
Pannon szeret engem, mert van sok pontom ezért írtak, hogy levásárolhatom, azaz kapok kedvezményes készüléket. Így ma vettem egy Samsung GT-S5230-as telefont. Fel szeretnék rá mp3-mat tenni, amit adtak CD-t feltettem a két programot (USB csatlakoztató és vmi szoftver, amivel tudom pakolászni az adatokat, zenét, képeket...mobilról szgépre. Nos a szoftver működik, csak éppen nem találja a mobilt, amikor rádugom az általuk adott kábellel. Gondolom nagy eszemmel, hogy hardver hozzáadása next, next, next művelet kell, de nem működik, ezt adja ki:
Hogyan tudom csatlakoztatni a mobilt a gépre?
Hogyan tudom csatlakoztatni a mobilt a gépre?
Úgy emlékszem a Samsung telók rákérdeznek, hogy milyen módban szeretnéd használni őket, amikor rákötöd a PC-re, akkor ezt a Studiós módot kell választani. Bár lehet, amíg a gép nem ismeri fel normálisan, addig nem jön elő ez az opció (vagy abszolút rosszul emlkszem rá :) )
Nokia N97 mini
kéne egy új mobil, és ezzel szemezek most: Nokia N97 mini
Van vkinek róla vmi véleménye, miben jobb rosszabb Iphone-os barátainál, illetve a többi konkurensnél?
kéne egy új mobil, és ezzel szemezek most: Nokia N97 mini
Van vkinek róla vmi véleménye, miben jobb rosszabb Iphone-os barátainál, illetve a többi konkurensnél?
és ez a mobil vs egy Iphone-nál mit mondhatunk el, nem vagyok ottohn ezekben:)
és ez a mobil vs egy Iphone-nál mit mondhatunk el, nem vagyok ottohn ezekben:)
jaja, én is átlag júzer vok segítettél:)
A főbb porblémám ami miatt azt a nokiát is néztme ki elsőre, hogy a fránya pannonnál vok, amit nem nagyon tudok mostanban lecserélni, bár elvileg vmi kiütteséssel vagy mivel ez is megolható ha jól tom,
Csak nem tom így mennyiből oldható meg a beszerzése, és még úgy is jobban megéri-e az ár/ érték arány mint pl az elöző kettőnél