Overcome85
Válasz prims kommentjére
2010. ápr. 5. 10:47

15 best mobile phones in the world today | News | TechRadar UK

egyébként a nokia n900 elég durva, érdemes utánaolvasni

Absolute egyetértek ezzel a listával.Legalábbis a Top 5-el!
Igaz Desire még nem volt a kezembe de megelőlegezem neki a bizalmat!:)

Anyagi okok miatt én Iphone 3gs-re szavazok de a köv teló egy androidos HTC lesz valószínűleg.
Kb 150K körülire várható a Desire kezdőnek de hamar le fog ez menni 140K-ra.
Ha a T-Mobil felvenné a HTC-t a kínálatába már lehet most is megvárnám.
Majd érdeklődöm a bennfentesektől.

hosocske
Válasz Overcome85 kommentjére
2010. máj. 25. 13:16

na meglett az új mobil 1,5 hónapot vártam, hogy kijöjjön pannonnál a desire, erre előfizuba DRÁGÁBB mint máshol megvenni kártyafüggetlenbe:D

Ezért megérte várnom...., el is mentem inkább megvettem máshol:D

reirreT
Válasz hosocske kommentjére
2010. máj. 25. 13:42

A Cake Pokernek van kliense Windows Mobilehoz (5.0+), de ezen kívül nem látok semmilyen indokot, miért venne bárki is Androidon kívül valamit... :)

Krono
Válasz reirreT kommentjére
2010. jún. 7. 12:13

Nekem olyan problémám lenne, hogy rendeltem netről mobilt a T-Mobilte szolgáltatónál, és ma kihozták....betettem a sim kártyát, meg minden és nem tudok hívni senkit. Ilyenkor mi a teendő? Hívjam az ügyfélszolgálatot?

dfecco23
Válasz Krono kommentjére
2010. jún. 7. 12:18

Nekem olyan problémám lenne, hogy rendeltem netről mobilt a T-Mobilte szolgáltatónál, és ma kihozták....betettem a sim kártyát, meg minden és nem tudok hívni senkit. Ilyenkor mi a teendő? Hívjam az ügyfélszolgálatot?

Lehet hülyeség amit írok, de általában 24-48 órába is telhet amíg aktiválnak egy SIM-et. De lehet hogy elég lenne csak egy egyszerű ki-és bekapcsolás a készüléknek. Korábban nekem is volt ilyen problémám, és ezzel megoldódott. Ha még ezek után is fennáll a probléma, akkor érdemes felkeresni őket személyesen, vagy ügyfélszolgálatot hívni.

Krono
Válasz dfecco23 kommentjére
2010. jún. 7. 12:40

Lehet hülyeség amit írok, de általában 24-48 órába is telhet amíg aktiválnak egy SIM-et. De lehet hogy elég lenne csak egy egyszerű ki-és bekapcsolás a készüléknek. Korábban nekem is volt ilyen problémám, és ezzel megoldódott. Ha még ezek után is fennáll a probléma, akkor érdemes felkeresni őket személyesen, vagy ügyfélszolgálatot hívni.

Köszi, megoldottam :) Kismillió papírt küldtek, és közte volt egy olyan, hogy fel kell őket hívni, és akkor ők majd aktiválják.

bravesoul
Válasz Krono kommentjére
2010. júl. 15. 18:36

ship it.

Lev729
Válasz bravesoul kommentjére
2010. aug. 21. 11:43

Sziasztok!

Egy barátom szeretne HTC Desire (kártyafüggetlen) telefont venni.

Azt mondta, hogy meg is rendelte, de nem tudták leszállítani. Állítólag hiány van belőle az országban (világon?).

Olyan kérdésem lenne, hogy van köztetek, aki foglalkozik telefonokkal, vagy tudnátok ajánlani valakit vagy egy céget, aki segíthet beszerezni a telefont?

Előre is köszönöm.

reirreT
Válasz Lev729 kommentjére
2011. jan. 26. 5:18

Microgaming To Release Android Poker App - European Poker News

Microgaming network kliens is lesz androidra, a Rush póker után. iPhone-ra van bwin, de csak ausztriából és az UK-ból játszható egyelőre. Ideje messzebb költöznöm a munkahelytől is buszozni :)

sportember
Válasz reirreT kommentjére
2011. júl. 21. 13:59

Sziasztok!

Elég nagy dillemmában vagyok. Nem akarok sokat költeni telefonra de most kell vennem egyet. :)

Kettő között variálok de szóba jöhet más is, sajnos nem értek a mobilokhoz, ezért kérném a segítségeteket.

1. Xperia X8 - 19k HUF
2. Samsung Galaxy Ace - 42k HUF

Melyik érné meg jobban?

Előre is köszi%

Élő ügyfélszolgálat