Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
reirreT
Válasz risa kommentjére
2011. aug. 10. 9:48

Most nem hiszem, hogy komolyan bele kellene menni, hogy miért jobb egy Android mint egy iPhone, aki geek az úgyis tudja, aki nem annak teljesen mindegy.

bmeeok
Válasz risa kommentjére
2011. aug. 10. 11:30

Es mi az ami annyira hianyzik a 4-esbol? Ami miatt feltetlenul 5 os kell?

Tyllus
Válasz bmeeok kommentjére
2011. aug. 10. 12:51

Es mi az ami annyira hianyzik a 4-esbol? Ami miatt feltetlenul 5 os kell?

- mert újabb, és az a trendi.

Tyllus
Válasz bmeeok kommentjére
2011. aug. 10. 12:53

Bár elfogult vok az applevel kapcsolatban de a legjobb teló az iphone! A 4g kijelzője verhetetlenül gyönyörű kezelése könnyű és tényleg ez adja a legjobb felhasználói élményt! kicsit off de miért akar mindenkí független telót?ilyen áru készülékeknél nem jobb az előfizu?

- Bár elfogult vok, de legjobb teló a Galaxy SII.

Galambos Tarzan
Válasz risa kommentjére
2011. aug. 10. 13:01

ősszel jön az iphone 5, én csak röhögni tudok azokon akik most vesznek 4-et, az okosok már árulják, nem veszik...ugyanez igaz az ipad-re is.

Ne haragudj, de inkább ez a HSZ a vicc, amit írtál. Nekem 3Gs van, (1,5 éve) és tökéletesen meg vagyok vele elégedve, még a mostani viszonylatban is nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a világ egyik legjobb mobiltelefonja.

Miért lenne gáz, ha valaki most venne 3Gs -t vagy Iphone 4 -et? Ezt kifejthetnéd. Nem lesz forradalmi áttörés az 5 terén, ha erre gondolsz. Ár/érték arányban pedig a régebbi Iphoneok (5-nél régebbiek), simán jobbak.

Nyilván 3G -t vagy pláne azalatt már én sem vennék, de ekkora blődséget, hogy nevetséges 4 -et venni most, ne írjunk már le.

Ugyanez igaz az Ipadre is.

Maximum a "milliomosok" árulják az Iphone4 -et, de nem az okosok. Egyébként sem kell szentírásnak venni, hogy egyáltalán idén lesz új Iphone, az Apple -t ismerve. Csak a fehér Iphone 4 -re kellett várni a bejelntéstől számítva még hónapokat, éppen hogy beindult az Iphone4, kizárt, hogy ilyen hamar kidobják az ötöt. Ez csak okos margeting.

(Nem vagyok elfogult, de LG -t, Samsungot sosem vennék)

risa
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. aug. 10. 19:50

arra írtam, akinek komfort zóna az minek ad ki most 150k-t egy iphone 4-ért, amikor a tudása alulmúlja a piaci elvárásokat, akkor inkább az 5, ami már kétmagos procival, nagyobb kijelzővel etc jön. Egyébként nekem is 3GS-em van...

FeketeS
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. aug. 10. 20:19

Ne haragudj, de inkább ez a HSZ a vicc, amit írtál. Nekem 3Gs van, (1,5 éve) és tökéletesen meg vagyok vele elégedve, még a mostani viszonylatban is nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a világ egyik legjobb mobiltelefonja.

Miért lenne gáz, ha valaki most venne 3Gs -t vagy Iphone 4 -et? Ezt kifejthetnéd. Nem lesz forradalmi áttörés az 5 terén, ha erre gondolsz. Ár/érték arányban pedig a régebbi Iphoneok (5-nél régebbiek), simán jobbak.

Nyilván 3G -t vagy pláne azalatt már én sem vennék, de ekkora blődséget, hogy nevetséges 4 -et venni most, ne írjunk már le.

Ugyanez igaz az Ipadre is.

Maximum a "milliomosok" árulják az Iphone4 -et, de nem az okosok. Egyébként sem kell szentírásnak venni, hogy egyáltalán idén lesz új Iphone, az Apple -t ismerve. Csak a fehér Iphone 4 -re kellett várni a bejelntéstől számítva még hónapokat, éppen hogy beindult az Iphone4, kizárt, hogy ilyen hamar kidobják az ötöt. Ez csak okos margeting.

(Nem vagyok elfogult, de LG -t, Samsungot sosem vennék)

Samsunggal mi a bajod?
Egy Wave-em van karácsony óta, és ár/érték arányban szvsz sztem a legjobb mobil jelenleg. Hardveres szinten brutál erős, egyedüli negatívum, hogy Bada oprendszer van rajta(Samsung saját fejlesztés), de a hrek szerint hamarosan Androiddal is elérhető lesz. A galaxykról ne is beszéljünk, amik alapból androidosok.

OldRknight
Válasz FeketeS kommentjére
2011. aug. 10. 20:52

HTC Desire HD. Február óta használom és nagyon jó vétel szerintem.

Hammmbekaplak
Válasz risa kommentjére
2011. aug. 10. 21:11

arra írtam, akinek komfort zóna az minek ad ki most 150k-t egy iphone 4-ért, amikor a tudása alulmúlja a piaci elvárásokat, akkor inkább az 5, ami már kétmagos procival, nagyobb kijelzővel etc jön. Egyébként nekem is 3GS-em van...

Szerintem nem múlja alul a piaci elvárásokat. Egyszerűen szuperül össze van rakva. Nekem 4 es van, előtte Nokiám volt mindig. Mióta megvan megfogadtam, hogy minden mobilom iphone lesz ezentúl.

bmeeok
Válasz Hammmbekaplak kommentjére
2011. aug. 10. 23:29

Sziasztok!

Milyen piaci elvarasokat mul alul? Peldaul a retina kijelzo amilyen egyik masik teloban sincsen? Vagy az appstore ami Osszehasonlithatatlanul szelesebb spektrumu mint pl az android market

Élő ügyfélszolgálat