reirreT
Válasz bmeeok kommentjére
2011. aug. 10. 23:42

S Amoled sokkal sokkal gazdaságosabb energiafelhasználás terén és a color output is jobb, mint az iPhoneon, az pedig, hogy az appstore tele van pumpálva ebookokkal meg különböző fingóappokkal meg hasonlókkal nem tudom miért előny... Nem tudsz egyetlen olyan igazán hasznos iphone appot mondani aminek ne lenne androidos megfelelője.

Szecska
Válasz reirreT kommentjére
2011. aug. 10. 23:52

S Amoled sokkal sokkal gazdaságosabb energiafelhasználás terén és a color output is jobb, mint az iPhoneon, az pedig, hogy az appstore tele van pumpálva ebookokkal meg különböző fingóappokkal meg hasonlókkal nem tudom miért előny... Nem tudsz egyetlen olyan igazán hasznos iphone appot mondani aminek ne lenne androidos megfelelője.

Speciel en is android parti vagyok (Galaxy S),de egy program biztos van,ami csak iphonera van. A nevet nem tudom,de valami pokerstove szeru,elopokernel szoktak mutogatni a "nagyok". Vegigneztem mar az osszes androidos poker eselyszamolot,de egyik sem olyan profi, foleg kezelhetoseg szempotjabol,mint az iphoneos

Tyllus
Válasz OldRknight kommentjére
2011. aug. 11. 9:55

HTC Desire HD. Február óta használom és nagyon jó vétel szerintem.

- az egy kitűnő telefon, jó árban is van.

bandus
Válasz bmeeok kommentjére
2011. aug. 13. 13:25

????? applegirl002 - YouTube

az apple-lel ilyet is lehet :D ennek ellenére sosem vennék iphone-t, nekem a htc desire tökéletesen megfelel, sokkal komolyabb telefonnak tartom. aztán majd kiderül, hogy kettejük pereskedéséből melyik cég marad életben :D

daPEPEhu
Válasz Tyllus kommentjére
2011. aug. 13. 13:54

- az egy kitűnő telefon, jó árban is van.

hmm én is most nézegetek telókat..elég jónak tűnik,sőt megtetszett..asszem egy kicsit rákapcsolok a grindre :)

wamcsi
Válasz daPEPEhu kommentjére
2011. aug. 18. 22:35

Nokia C3-am van, és szeretnék hébe-hóba ingyen facebookozni róla, viszont Opera Mini a böngésző, azon meg nem lehet. Másik böngészőt meg nem találtam, ha a menüből nyitottam, akkor is azt nyitotta meg.
Valamint elvileg MSN-ezni is lehet, és nem tudom, hogy lehetne... :(

ha valaki tud segíteni, megköszönném :)

qwertibie
Válasz wamcsi kommentjére
2011. aug. 23. 0:15

HTC Desire HD vagy HTC Incredible S ?

danfiu
Válasz qwertibie kommentjére
2011. aug. 23. 0:18

Nokia 3210

crazy3317
Válasz danfiu kommentjére
2011. aug. 23. 0:30

Nokia 3210

sony ericsson k750i

Littlemage
Válasz crazy3317 kommentjére
2011. aug. 23. 2:00

Nekem még ez van :D

Image

Amugy en is gondolkodok valamin, ennek mar eleg fos az akksija, foleg ha sokat bezselek vele, azt nem birja, a keszenleti ideje meg okes, az egesz jo, 3+nap is akar.

Vagy valami csucsgepet veszek en is, vagy valami ugyanilyen alap akarmit.

Élő ügyfélszolgálat