Johnny Diablo
Válasz Alehandro kommentjére
2011. aug. 9. 23:06

Hali!Telót szeretnék vásárolni használtan.Htc Legend és az Iphone 3g között vacilálok.Szerintetek melyik érné meg jobban?Néztem a vaterán(:D) körülbelül egy árban mozognak.
köszi

én htcre esküdnék de mivel a legtöbben elfogultak az almával szemben ez nehéz kérdés. szerintem htc üzletre termettebb iphone pedig mindenféle kacattal kompatibilis. szóval ha nagyon nem bizniszelsz akkor iphone talán több mindenben lehet jó választás. de valahol pont olvastam a kettő tesztjét és ott a pali csak a kamera jobb minőségét hozta fel az iphone javára. minden másban jobbra értékelte. nem találom a linket, nem tudom bemásolni de googleba keresgéltem én is. végül is htc lett.

reirreT
Válasz Alehandro kommentjére
2011. aug. 9. 23:12

Hali!Telót szeretnék vásárolni használtan.Htc Legend és az Iphone 3g között vacilálok.Szerintetek melyik érné meg jobban?Néztem a vaterán(:D) körülbelül egy árban mozognak.
köszi

Egyik sem.

Zoleee
Válasz reirreT kommentjére
2011. aug. 9. 23:23

Galaxy S2 :D csak hogy megnehezítsem a döntést 130k

reirreT
Válasz Zoleee kommentjére
2011. aug. 9. 23:26

HTC Evo 3d, még nincs kint de megéri inkább megvárni. Optimus 3d ha most kellene választani.

Galambos Tarzan
2011. aug. 9. 23:38

Iphone 3Gs vagy Iphone 4, 3G -t már nem érdemes venni.

tylerhungary
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. aug. 9. 23:45

ha valaki olcsó kategóriából keresne akkor viszont ajánlom a nokia C3-at...querty bill,email kliens,wifi,sokáig bírja és elvesztése esetén mégse nagy összeget bukik az ember

bmeeok
Válasz tylerhungary kommentjére
2011. aug. 10. 0:17

Sziasztok!

Bár elfogult vok az applevel kapcsolatban de a legjobb teló az iphone! A 4g kijelzője verhetetlenül gyönyörű kezelése könnyű és tényleg ez adja a legjobb felhasználói élményt! kicsit off de miért akar mindenkí független telót?ilyen áru készülékeknél nem jobb az előfizu?

reirreT
Válasz bmeeok kommentjére
2011. aug. 10. 0:36

a legjobb teló az iphone!

HAHAHAHAHA

[video=youtube;YDx9V8qw73E]YDx9V8qw73E[/video]

bmeeok
2011. aug. 10. 7:33

jó az igaz h kissé vicces volt az antenna probléma de sztem a mindennapokban nem jelentkezik!(egyszer tudtam produkálni a hibát amikor két kézzel fogtam) uh ez sem akkora gáz inkább a hype volt körülötte nagy

risa
Válasz bmeeok kommentjére
2011. aug. 10. 8:04

ősszel jön az iphone 5, én csak röhögni tudok azokon akik most vesznek 4-et, az okosok már árulják, nem veszik...ugyanez igaz az ipad-re is.

Élő ügyfélszolgálat