Hali!Telót szeretnék vásárolni használtan.Htc Legend és az Iphone 3g között vacilálok.Szerintetek melyik érné meg jobban?Néztem a vaterán(:D) körülbelül egy árban mozognak.
köszi
Hali!Telót szeretnék vásárolni használtan.Htc Legend és az Iphone 3g között vacilálok.Szerintetek melyik érné meg jobban?Néztem a vaterán(:D) körülbelül egy árban mozognak.
köszi
Galaxy S2 :D csak hogy megnehezítsem a döntést 130k
HTC Evo 3d, még nincs kint de megéri inkább megvárni. Optimus 3d ha most kellene választani.
Iphone 3Gs vagy Iphone 4, 3G -t már nem érdemes venni.
ha valaki olcsó kategóriából keresne akkor viszont ajánlom a nokia C3-at...querty bill,email kliens,wifi,sokáig bírja és elvesztése esetén mégse nagy összeget bukik az ember
Sziasztok!
Bár elfogult vok az applevel kapcsolatban de a legjobb teló az iphone! A 4g kijelzője verhetetlenül gyönyörű kezelése könnyű és tényleg ez adja a legjobb felhasználói élményt! kicsit off de miért akar mindenkí független telót?ilyen áru készülékeknél nem jobb az előfizu?
a legjobb teló az iphone!
jó az igaz h kissé vicces volt az antenna probléma de sztem a mindennapokban nem jelentkezik!(egyszer tudtam produkálni a hibát amikor két kézzel fogtam) uh ez sem akkora gáz inkább a hype volt körülötte nagy
ősszel jön az iphone 5, én csak röhögni tudok azokon akik most vesznek 4-et, az okosok már árulják, nem veszik...ugyanez igaz az ipad-re is.