gianni bazárját érdemes megnézni pl, már többször volt itt szó róla, vagy egyéb prohardveres arcokat
Nem tudom ez milyen üzlet, de éppen múlt héten rendeltem amazonról ugyanezt az SSD-t 20e-ért jött. Most nem irom be darabonként, de nem kizárt, hogy 80e körül kijönne a konfig rendes helyről rendelve... és akkor máris spóroltál egy plusz monitorra valót. :)
Rendelnél nekem is? Mert akárhogy nézem nekem nem 20e-ért jönne.
amazon.de:
Artikel: EUR 100,20
Verpackung & Versand: EUR 9,92
Gesamtbetrag: EUR 110,12
Ez sem 20e-nek tűnik.
Ja még az egy szünetmentes tápot csapjál hozzá mindenképpen. Nincs annál idegesítőbb, amikor a Big $109-es verseny döntő asztalánál vagy és az ász póker allin megadásod előtt a szomszéd mosógépe leveri az áramot... de ennél kevesebbért is tudnék ölni, csak azért mondom. :)
Bármikor jól jöhet, pl ha konzolra szeretnék játékot írni.
Ha konzolra akarsz játékot írni kétrétegű DVD-író kell nem sima,a 400w-os tápot kissé gyengusznak találom....
akkor vegyél nem-kínait.
Nem tudom, ugyanazt nézzük? Amazon.de-n vettem, most 74 EUR. Amazon Prime-mal nekem ingyenes a szállítás...
http://www.amazon.de/Kingston-SSDNow-interne-SSD-Festplatte-schwarz/dp/B00A1ZTZOG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1380568999
Az ő listájában nem V300 hanem KC300 az SSD, lehet ez az oka a különbségnek.
Ha konzolra akarsz játékot írni kétrétegű DVD-író kell nem sima,a 400w-os tápot kissé gyengusznak találom....