asztali gépen szoktam pokerezni, de gyakran játszom közös sessiont haverokkal (akiknek van monitorjuk) és egy tabletet meg amúgy is szeretnék venni, így jó lenne ha a kellemeset össze tudnám kötni a hasznossal
tudom hogy 2 asztal fél el alapból rajta de minitorhoz hozzákötve szerintem jó lehet
szóval ez a gép "agyilag" tudná vinni a ps-t és az ft-p + a hm2-őt- őt hogy nem akadmeg vagy hasonlók??
lehet hogy amatőr a kérdés de nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz ezért tettem fel itt
asztali gépen szoktam pokerezni, de gyakran játszom közös sessiont haverokkal (akiknek van monitorjuk) és egy tabletet meg amúgy is szeretnék venni, így jó lenne ha a kellemeset össze tudnám kötni a hasznossal
tudom hogy 2 asztal fél el alapból rajta de minitorhoz hozzákötve szerintem jó lehet
szóval ez a gép "agyilag" tudná vinni a ps-t és az ft-p + a hm2-őt- őt hogy nem akadmeg vagy hasonlók??
lehet hogy amatőr a kérdés de nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz ezért tettem fel itt
kicsit drágább, de ez tuti viszi! laptop is meg tablet is, kávét is főz... :cool:
Dell XPS Duo 12 laptop | Intel Core i5 3317U , 4GB , 128GB , Intel HD Graphics 4000 , Windows 8 , Alumíniumbevonatú panel galvanizált alumínium színű peremmel | Laptopszalon.hu - notebook, laptop
Sziasztok, kéne egy kis help. Kizárólag pókerre szeretnék összedobni egy asztali gépet, sajnos semennyire sem értek hozzá. Annyi igényem van, hogy minél gyorsabban vigye a fontosabb softvereket (pl HM1-2, PT4), sok asztal stb, ne jelentsen gondot. Egy hozzáértő a következő konfigot adta nekem:
Legyen ez a kiindulási alap. Miben módosítanátok rajta? Kell-e még vmi, vagy ezekből több/kevesebb?
Én I3 vagy I5 proocival csinálnám.
Én I3 vagy I5 proocival csinálnám.
Az a lényeg, hogy az SSD-t ne hagyd ki a gépből (amit összeírtak neked), azon lesz az oprendszer+programok+adatbázis, ez jóval gyorsabb, mint egy HDD (ami viszont kimaradt a felsorolásból már ha mást is akarsz csinálni a gépen).
Dvd minek Rocki? Nem 2013 van? :)
Ez azért így elég komolytalan nem gondolod? Melyik I3? Kapható egy-két típus! De itt talán pontosabban összehasonlíthatóak a procik:
PassMark - CPU Benchmarks - List of Benchmarked CPUs