Gari miatt én csak újat vennék v garis használtat
iMAC-el hogy álltok? Erősen gondolkodom rajta a nagy (27 col) monitor, illetve a praktikussága miatt. Használtakat nézegettem 100-150e Huf között. Kb csak pókerezéshez használnám, pokerstars+hm2. Szerintetek megéri, vagy inkább egy új laptopot vegyek? Jelenleg egy 21,5 colos monitorom van, viszont igen gyenge géppel, ezért gondolkodom a két variáció között.
Üdv
cappy
Tole vettem notit, nagyon jo szivvel tudom ajanlani.
http://hardverapro.hu/apro/dell_precision_m4500_i7-820qmfhdquadro_9_ho_nbd_garival_ela
8 giga ram 10K, ssd 15, magyar vilagitos bill 10 es megvagyol:)]
Sziasztok!
Leirom ide is hátha többen olvassák!
Új gép vásárlás előtt állok, erről szeretnék pár tanácsot kérni!
Valami erős konfigot tervezek összerakni amivel 3-4 év múlva sem lesz gond,
i5 vagy i7-es proci lenne, nem tudom mennyire érné meg az i7-es a többlet költséget, a 4790 elég brutális telesitményt tud:)
Ehhez keresnék valami ****a alaplapot, itt már el vagyok veszve a rengeteg tipus között, kinéztem egy középkategóriásat: ASUS Z9M Plus
Memóriaból 16Gb vagy elég csak 8?
Videókártyát nem terveztem venni az integrált szerintem elég, nem játszok, csak pókerre lenne
SSD Intel-eket dicsérik 530 vagy 730?
Ami még lehetőség lenne mac mini, bár a 2014-es nem tetszik szerintem nem éri meg az árát és csak kétmagossak, esetleg a 2012 i7 4magos jónak tünik, erről esetleg van valakinek tapasztalata??
Mennyire fontos h 7200rpm-es hdd legyen a gépemben, ha lesz ssd is?
250gb ssd-n lesz az OS meg a pókercuccok(kliens-ek,postgreqsql,hm2..stb). Ez esetben tökmindegy, hogy milyen a külön hdd(csak tárolásra használnám filmek,játékok)?
Ebben az esetben nem fontos.
akkor vedd a nyugodtan a green vinyókat, csendesebbek és kevesebbet is fogyasztanak.
oké kösz
Laptopos topikba is feltettem a kérdést,ott nem jött válasz,ezért ide is be teszem,mert látom itt volt aktivitás :)
Laptopot szeretnék vásárolni a közeljövőben.Nem kimondottan pokerre, de azért 6-8 asztal fusson meg a PT4. 160K HUF környékéig szánnék rá kb. Ki milyet használ most és esetleg vélemény?Köszi szépen
Sziasztok!Számítógépet szeretnék venni ,csak pókerhez.ACER C-AXC-605 i5 1000GB ezt néztem ki.8-9 asztal menne+hm2.Esetleg ajánlhatnátok jobbat 150-körül.Előre is köszönöm!