Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Virus/számítógépvédelem

yoofej
Válasz dodi89 kommentjére
2010. nov. 8. 15:11

Wááá, a nagy biztonsági intézkedések közepette jól megszívattam magam:) Felraktam a Keepasst, generáltam jelszavakat, aztán mielőtt végeztem szépen összeomlott a gép, és eltűnt az adatbázis:)

Most igyekszem visszakapni az email címemet, hogy el tudjak valahol indulni,lol.

Azonnal biztonsagi masolat pendrive-ra, meg egy .txt, vagy .xls file, amiben valahogy manualisan megvaltoztatva, de szamodra felismerhetoen tarolod a jelszavakat. Utobbit nem hasznalod, csak backup.

Alessio
2010. nov. 8. 15:17

Wááá, a nagy biztonsági intézkedések közepette jól megszívattam magam:) Felraktam a Keepasst, generáltam jelszavakat, aztán mielőtt végeztem szépen összeomlott a gép, és eltűnt az adatbázis:)

Most igyekszem visszakapni az email címemet, hogy el tudjak valahol indulni,lol.

Nem mentettél közben?

dodi89
Válasz Alessio kommentjére
2010. nov. 8. 15:56

Nem mentettem:) De most már probléma megoldva:)

Neomorf
2010. nov. 8. 17:32

SEALED Kaspersky Internet Security 2011 1PC UK Boxed on eBay (end time 22-Nov-10 16:25:53 GMT)

ezzel nem lehet semmi probléma ugye? top-rated seller....

illetve a kaspersky pure-ról tud vki vmit? megéri inkább azt venni? olvastam róla jó és rosszabb tesztet is... még van 1 éves nod liszenszem fizetve, de már tényleg annyi rosszat hallottam róla, hogy inkább hagyom a fa..ba és lecserélem

vagy inkább norton internet security? mi a legjobb???

GreEko
Válasz Neomorf kommentjére
2010. nov. 8. 17:48

teljesen jo a nod is, mint virusirto. mindegyikről lehet ezt is azt is olvasni.

szvsz mivel a ps en lehet rendelni, ha lejár a nod licenszem, én is átváltok a kasperskyra.

Aspire
2010. nov. 8. 17:59

SEALED Kaspersky Internet Security 2011 1PC UK Boxed on eBay (end time 22-Nov-10 16:25:53 GMT)

illetve a kaspersky pure-ról tud vki vmit? megéri inkább azt venni? olvastam róla jó és rosszabb tesztet is... még van 1 éves nod liszenszem fizetve, de már tényleg annyi rosszat hallottam róla, hogy inkább hagyom a fa..ba és lecserélem

ezek a nod ellenes dolgok, eléggé lejáratós szagúak, mert nekik bejött a biznisz! a teszteken mindig elől végeznek, szóval szerintem aggodalomra semmi ok. de a nod magában nem elég, de gondolom ezt mindenki tudja

titcar
2010. nov. 8. 18:01

kaspersky kicsit bestbuyabb a stars shopban :)

nagyon meglepő mód nincs legjobb megoldás erre sem :) , de mindig van pár okos, aki bármelyik vírusírtóról megmondja, hogy X sokkal faszább mint Y (csak épp X és Y mindig cserélődik :D)

Alessio
2010. nov. 8. 18:19

A kaspersky pure-t nem ajánlom, mert a frissítés alatt nagyon lassú a rendszer, és maga az update is. A scan alatt is brutál módon visszafogja a rendszert.
Ha kaspersky-re akarsz váltani, akkor inkább a kaspersky internet security 2o11-et javaslom.

ezek a nod ellenes dolgok, eléggé lejáratós szagúak, mert nekik bejött a biznisz! a teszteken mindig elől végeznek, szóval szerintem aggodalomra semmi ok. de a nod magában nem elég, de gondolom ezt mindenki tudja

Ok!
Legyen szó a Nod 32-ről:
A nod 32 legtöbb tesztje fizetett, ez majdnem nyílt titok.
Azért használják tömegek, mert nagyon sok pénzt költ a cég reklámra, viszont nem fordít annyi pénzforrást a szoftverre.
A nod32-t könnyebb crackelni, time resetelni, mint egy zsákba belebújni, ezért is használják.

Magáról a szoftverről:
A szoftver keresőmotorja annyira profi, hogy számos vakriasztást csinál, és a valódi vírusok közül jó néhányat kihagy.
Nem tudom, hogy mit csinálnak a fejlesztők a nod32-vel, de nagy gond van ott, ez biztos.
Az eset smart security, melynek tűzfala kb annyira hatékony, mint a windows beépített tűzfala, és kémprogram irtója is csodálatos, egy igazán szép, és hasznos program :))
Ezeket mind azért írom le, mert az évek folyamán az emberek tömegének Kb:60-70%-a nod32-t használt, mely nem védte meg őket attól a rengeteg káros programtól, amire elvileg kifejlesztették.

Aki ezt nem hiszi el, az kérdezzen meg egy "szakértőt", vagy inkább 3-at, az a biztos.

hetya
2010. nov. 8. 18:55

aha persze elől végeznek... vagy inkább a többiek fizetnek többet

Let me google that for you

első 3-5 oldalt megnyitva az értékelésekben a top3ban nem volt

fura ez no

cincinatus
2010. nov. 8. 18:58

Ami még szerintem a Kaspersky mellett szól, hogy immár hosszú évek óta mindig a legjobbak között tartják nyilván, ergo nem nagyon lehet melléfogni vele.

Egy hátránya van, hogy merevlemez ellenőrzéskor brutálisan lassítja a gépet és nagyon lassan végez. A normál működése viszont mostmár jó.

Élő ügyfélszolgálat