Wááá, a nagy biztonsági intézkedések közepette jól megszívattam magam:) Felraktam a Keepasst, generáltam jelszavakat, aztán mielőtt végeztem szépen összeomlott a gép, és eltűnt az adatbázis:)
Most igyekszem visszakapni az email címemet, hogy el tudjak valahol indulni,lol.
Wááá, a nagy biztonsági intézkedések közepette jól megszívattam magam:) Felraktam a Keepasst, generáltam jelszavakat, aztán mielőtt végeztem szépen összeomlott a gép, és eltűnt az adatbázis:)
Most igyekszem visszakapni az email címemet, hogy el tudjak valahol indulni,lol.
Nem mentettem:) De most már probléma megoldva:)
SEALED Kaspersky Internet Security 2011 1PC UK Boxed on eBay (end time 22-Nov-10 16:25:53 GMT)
ezzel nem lehet semmi probléma ugye? top-rated seller....
illetve a kaspersky pure-ról tud vki vmit? megéri inkább azt venni? olvastam róla jó és rosszabb tesztet is... még van 1 éves nod liszenszem fizetve, de már tényleg annyi rosszat hallottam róla, hogy inkább hagyom a fa..ba és lecserélem
vagy inkább norton internet security? mi a legjobb???
teljesen jo a nod is, mint virusirto. mindegyikről lehet ezt is azt is olvasni.
szvsz mivel a ps en lehet rendelni, ha lejár a nod licenszem, én is átváltok a kasperskyra.
SEALED Kaspersky Internet Security 2011 1PC UK Boxed on eBay (end time 22-Nov-10 16:25:53 GMT)
illetve a kaspersky pure-ról tud vki vmit? megéri inkább azt venni? olvastam róla jó és rosszabb tesztet is... még van 1 éves nod liszenszem fizetve, de már tényleg annyi rosszat hallottam róla, hogy inkább hagyom a fa..ba és lecserélem
ezek a nod ellenes dolgok, eléggé lejáratós szagúak, mert nekik bejött a biznisz! a teszteken mindig elől végeznek, szóval szerintem aggodalomra semmi ok. de a nod magában nem elég, de gondolom ezt mindenki tudja
aha persze elől végeznek... vagy inkább a többiek fizetnek többet
Let me google that for you
első 3-5 oldalt megnyitva az értékelésekben a top3ban nem volt
fura ez no
Ami még szerintem a Kaspersky mellett szól, hogy immár hosszú évek óta mindig a legjobbak között tartják nyilván, ergo nem nagyon lehet melléfogni vele.
Egy hátránya van, hogy merevlemez ellenőrzéskor brutálisan lassítja a gépet és nagyon lassan végez. A normál működése viszont mostmár jó.