Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Virus/számítógépvédelem

Alessio
Válasz BMWE46 kommentjére
2010. nov. 13. 8:09

Ezt a two chanel védelmet hogyan tudom aktiválni?
Ha van időd a válaszra, akkor légyszi ne a keepass web-ről linkelj, mert azt megnéztem, de nem igazodom ki rajta :)

Én régóta használom a keepass-t, de ezt valahogy kihagytam..
köszi

Add Entry/Protection fül
Ezt minden egyes bejegyzésnél be kell jelölni. Amint bejelölted, jelezni fog, hogy nem működik minden egyes alkalmazással bla bla bla... OK, és kész.
És csak az automatikus gépeléssel (Auto-Type) működik. A külön felhasználónév vagy jelszó, egyenkénti beírásával nem ér semmit.

Image

Alessio
Válasz Petes kommentjére
2010. nov. 13. 8:18

Nem tudom felmerült már a kérdés az okostelefonok email kezelésével kapcsolatosan.

Mennyire lehet biztonsági szempontból problémás, hogy az androidos telefonomnak meg vannak adva a címek és a hozzá tartozó jelszavak?
Lényegében folyamatosan online, és ha üzenetem érkezik azonnal jelez.

Másik kérdés: gondolkodom egy pókeres célokra létrehozandó fizetős email fiók regisztrálásán, tudtok megbízható, biztonságos és 24/7 supporttal ellátott szolgáltatót ajánlani?

Előre is köszi! :)

Az Android sem biztonságos - google, android, red hat, konferencia, market | nonstop Mobil

cursor 10
Válasz Alessio kommentjére
2010. nov. 13. 8:22

Add Entry/Protection fül
Ezt minden egyes bejegyzésnél be kell jelölni. Amint bejelölted, jelezni fog, hogy nem működik minden egyes alkalmazással bla bla bla... OK, és kész.
És csak az automatikus gépeléssel (Auto-Type) működik. A külön felhasználónév vagy jelszó, egyenkénti beírásával nem ér semmit.

Image

Szia!
Tehát ha így néz ki akkor jó?

Alessio
Válasz cursor 10 kommentjére
2010. nov. 13. 9:15

Szia!
Tehát ha így néz ki akkor jó?

Nem!
Be kell jelölni a kis négyzetet!

lourker
2010. nov. 13. 11:32

Sziasztok

A keepass-al kapcsolatban lenne néhány kérdésem;

Az első az alapvető müködésével kapcsolatban;

Létrehozok egy entry-t mondjuk egy email fiokról, ott ugye beírom a már meglévő usernevet és passwordot és elmentem az egészet. Ugye ezek után van egy copy password/username funkció amivel a már eddig is használt passwordoket lehet másolni. A kérdésem az lenne, hogy lényegében beírom az eddig is használt mail/pókerkliens stb. jelszavakat és azokat simán bemásolom az adott helyekre és használom tovább a régi jelszavakat vagy érdemes mindenhova újat generálni és adott programoknál mindenhol megváltoztatni a jelszót és becopyzna a keepass által generáltat?

a másik kérdés a kulccsal kapcsolatos ami ugye a belépéshez kell és mondjuk egy usb drive-on van, ha esetleg valami történik az usbpen-el van megoldás arra, hogy valahogy anélkül elérjem az adatokat?

Előre is köszi a segítséget.

Krono
Válasz lourker kommentjére
2010. nov. 13. 13:01

Én most szereltem be egy routert. Milyen biztonsági progikat ajánlanátok hozzá?

Alessio
Válasz Krono kommentjére
2010. nov. 13. 14:52

Én most szereltem be egy routert. Milyen biztonsági progikat ajánlanátok hozzá?

Magát a router-t kell beállítani, a tűzfalat, és egyebeket.
Milyen a típusa?

hetya
Válasz lourker kommentjére
2010. nov. 13. 14:58

A keepass-al kapcsolatban lenne néhány kérdésem;

en a software altal generalt jelszavakat hasznalnam

egy kis help:

[video=youtube;E64QlgBG0ZU]E64QlgBG0ZU[/video]

Alessio
Válasz hetya kommentjére
2010. nov. 13. 15:04

Ne a copy psw/username opciót válaszd, hanem az Auto-Type Obfuscation-t
Sztem is generálj mindenhova újat, elég jó generátora van a keepass-nak is, és csak 1x kell megcsinálni.

BMWE46
2010. nov. 13. 19:58

Add Entry/Protection fül

Image

Köszi...

Élő ügyfélszolgálat