Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Virus/számítógépvédelem

Alessio
Válasz cincinatus kommentjére
2010. nov. 8. 20:02

Ami még szerintem a Kaspersky mellett szól, hogy immár hosszú évek óta mindig a legjobbak között tartják nyilván, ergo nem nagyon lehet melléfogni vele.

Egy hátránya van, hogy merevlemez ellenőrzéskor brutálisan lassítja a gépet és nagyon lassan végez. A normál működése viszont mostmár jó.

Jahh, de ezt az internet security 2o11-ben javították, legalább nem lassú a frissítés, és a keresés sem fogja a gépet.
Igazad van. hogy lassította, és a pure még mindig szar ebben a tekintetben.

Aspire
Válasz Alessio kommentjére
2010. nov. 9. 20:11

Ok!
Legyen szó a Nod 32-ről:
A nod 32 legtöbb tesztje fizetett, ez majdnem nyílt titok.
Azért használjá.......32-t használt, mely nem védte meg őket attól a rengeteg káros programtól, amire elvileg kifejlesztették.

Aki ezt nem hiszi el, az kérdezzen meg egy "szakértőt", vagy inkább 3-at, az a biztos.

Húú, ez para akkor, már megy is az uninstall. Nem mintha milliomos lennék, de fő a biztonság :)
Most végignyálaztam a topikot. Kösz a sok okosságot!

Genius_
Válasz Aspire kommentjére
2010. nov. 10. 12:39

Én lastpass-t használok a böngészős kódjaim kezelésére , mik a vélemények ezzel kapcsolatban?

Orang3J3ws99
2010. nov. 10. 13:13

Elég a sec essentials, de ezek egyikéből sincs trial, csak fizetős változat.
A trial internet security complete-t felteheted, azt hiszem az 15 napos, de nem vagyok benne biztos.

Hali!

Most nézegettem a topicot, mert új gépem lett és minden progim eredeti, win7, office07...

A nod32 trial-t használtam egy ideig, aztán letelt :)

most nézegettem az általad javasol webroot progit és van trial verzió. Amennyiben letöltöm a Webroot Internet Security Complete 2011-t (80 $ ááá), akkor mit vegyek fel még hozzá? Nem igazán vágom a tűzfalakat (annyit vágok róla, hogy avan a win7-ben LOL) meg egyéb progikat.

Mit tegyek még fel hozzá, hogy tuti legyek???

THX,
O.

Alessio
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2010. nov. 10. 13:44

Hali!

Most nézegettem a topicot, mert új gépem lett és minden progim eredeti, win7, office07...

A nod32 trial-t használtam egy ideig, aztán letelt :)

most nézegettem az általad javasol webroot progit és van trial verzió. Amennyiben letöltöm a Webroot Internet Security Complete 2011-t (80 $ ááá), akkor mit vegyek fel még hozzá? Nem igazán vágom a tűzfalakat (annyit vágok róla, hogy avan a win7-ben LOL) meg egyéb progikat.

Mit tegyek még fel hozzá, hogy tuti legyek???

THX,
O.

Ha felteszed a webroot-ot, akkor tegyél fel még egy jelszókezelőt.
Az advanced system care-t javaslom még, van egy biztonsági része, kijavít sok hibát, meg a windows frissítéseket, és ok lesz.
Az office frissítéseket mindenképpen!

Orang3J3ws99
2010. nov. 10. 13:47

A jelszókezelő mire van? Gondolom fish kérdés...

Alessio
Válasz Genius_ kommentjére
2010. nov. 10. 13:56

Én lastpass-t használok a böngészős kódjaim kezelésére , mik a vélemények ezzel kapcsolatban?

Van ennél használhatóbb, egyben egyszerűbb, és nagyszerűbb jelszókezelő is.
Nem támogat minden böngészőt.

Alessio
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2010. nov. 10. 14:04

A jelszókezelő mire van? Gondolom fish kérdés...

Egy jelszókezelővel minden jelszavunk más és más lehet. Annyira bonyolult, mint amit az adott oldal, site, kliens, vagy bármi enged.
Létrehozol egy master passwordot, egy kulcsfilet, és csak ezek segítségével lehet használni a jelszókezelőt. A master password-ot nem ajánlatos elfelejteni. :)
Szal van egy jelszókezelőnk, és abban vannak jelszavaink, felhasználóneveink, és amit még akarsz.
A legjobb ebben, hogy egy keylogger nem fogja látni az adatokat, amikkel belépünk, mert a jelszókezelő véd ezek ellen.
A keepass csak akkor, ha a two channel védelem aktiválva van.
A legjobb ezekben az, ha más gépéről kell belépni valahova, akkor magaddal viheted, és pendrive-ról is tudod használni.

Linkelek, itt informálódhatsz:
KeePass, avagy jelszókezelés biztonságosan - Cikkek - Publisher - DirtyWindows
Bemutatjuk: ingyenes internetes jelszókezelők - jelszó, jelszavak, biztonság, adatbiztonság, ingyenes | PC World Online

Petes
2010. nov. 13. 1:00

Nem tudom felmerült már a kérdés az okostelefonok email kezelésével kapcsolatosan.

Mennyire lehet biztonsági szempontból problémás, hogy az androidos telefonomnak meg vannak adva a címek és a hozzá tartozó jelszavak?
Lényegében folyamatosan online, és ha üzenetem érkezik azonnal jelez.

Másik kérdés: gondolkodom egy pókeres célokra létrehozandó fizetős email fiók regisztrálásán, tudtok megbízható, biztonságos és 24/7 supporttal ellátott szolgáltatót ajánlani?

Előre is köszi! :)

BMWE46
2010. nov. 13. 3:52

Egy jelszókezelővel minden jelszavunk más és más lehet. Annyira bonyolult, mint amit az adott oldal, site, kliens, vagy bármi enged.
Létrehozol egy master passwordot, egy kulcsfilet, és csak ezek segítségével lehet használni a jelszókezelőt. A master password-ot nem ajánlatos elfelejteni. :)
Szal van egy jelszókezelőnk, és abban vannak jelszavaink, felhasználóneveink, és amit még akarsz.
A legjobb ebben, hogy egy keylogger nem fogja látni az adatokat, amikkel belépünk, mert a jelszókezelő véd ezek ellen.
A keepass csak akkor, ha a two channel védelem aktiválva van.
A legjobb ezekben az, ha más gépéről kell belépni valahova, akkor magaddal viheted, és pendrive-ról is tudod használni.

Linkelek, itt informálódhatsz:
KeePass, avagy jelszókezelés biztonságosan - Cikkek - Publisher - DirtyWindows
Bemutatjuk: ingyenes internetes jelszókezelők - jelszó, jelszavak, biztonság, adatbiztonság, ingyenes | PC World Online

Ezt a two chanel védelmet hogyan tudom aktiválni?
Ha van időd a válaszra, akkor légyszi ne a keepass web-ről linkelj, mert azt megnéztem, de nem igazodom ki rajta :)

Én régóta használom a keepass-t, de ezt valahogy kihagytam..
köszi

Élő ügyfélszolgálat