Sziasztok,
Újra rakom a Windowst (7) és szeretnék egy normális védelmet a gépre!
Nem igazán értek ehhez, ezért kéne egy kis segítség!
Milyen vírus/féreg irtót érdemes felrakni a gépere, ami (fontos) nem lassítja a gépet? Ja és milyen tűzfalat?
Kaptam most egy D-link Di-524-et érdemes bekötni?
Köszi
Ez megnyugtató, thx. Akkor asszem hanyagolom a fizetős mail-t egyelőre...
Sziasztok,
Újra rakom a Windowst (7) és szeretnék egy normális védelmet a gépre!
Nem igazán értek ehhez, ezért kéne egy kis segítség!
Milyen vírus/féreg irtót érdemes felrakni a gépere, ami (fontos) nem lassítja a gépet? Ja és milyen tűzfalat?
Kaptam most egy D-link Di-524-et érdemes bekötni?
Köszi
Vissza olvastam mar, csak az a baj hogy nem tudom mit kéne felrakni!
Nem értek egyáltalán a vírusirtókhoz, tűzfalakhoz stb.!
Látom hogy írjátok hogy érdemes routert bekötni de nem tudom hogy kéne beállítani hogy az jól működjön.
Szeretném jövőhetén leformázni a gépet, hétvégén kicsit utána járok ezeknek, de ha tudok segítsetek!
Vissza olvastam mar, csak az a baj hogy nem tudom mit kéne felrakni!
Nem értek egyáltalán a vírusirtókhoz, tűzfalakhoz stb.!
Látom hogy írjátok hogy érdemes routert bekötni de nem tudom hogy kéne beállítani hogy az jól működjön.
Szeretném jövőhetén leformázni a gépet, hétvégén kicsit utána járok ezeknek, de ha tudok segítsetek!
Köszi Alessio!
Kell ezeknél valamit beállítani vagy jól működnek az alap beállítással?!
Még annyi hogy érdemes (D-link Di-524 router) bekötni, kell valamit állíttatni rajta?
Köszi
A vírusirtóknál az alapbeállítás megfelelő.
A Routernél a tűzfalat kell aktiválni, és ha wifi-n keresztül akarsz netezni, akkor mindenképpen le kell védeni jelszóval a hozzáférést.
Nem volt dolgom ezzel a router fajtával... utánanézek.
Nem volt dolgom ezzel a router fajtával... utánanézek.
Hello!
Annak van értelme ha a jelszavam egy részét egy szövegből vágólappal másolom ki?
Hello!
Annak van értelme ha a jelszavam egy részét egy szövegből vágólappal másolom ki?