Hi.
Eset Smart Securityről vélemény? megéri előfizetni rá?
Hi.
Eset Smart Securityről vélemény? megéri előfizetni rá?
Ma reggel megpróbáltam a könyvjelzőmben elmentett linkről belépni facebookra és azt írta ki a gépem,hogy ez a kapcsolat nem megbízható,ha idáig nem volt gond akkor valaki leutánozta a webhelyet és ne folytassam a műveletet.
Mindig a könyvjelzőmből lépek be,még sosem írt ki ilyet a gépem.
Gondoljak a legrosszabbra?
Ma reggel megpróbáltam a könyvjelzőmben elmentett linkről belépni facebookra és azt írta ki a gépem,hogy ez a kapcsolat nem megbízható,ha idáig nem volt gond akkor valaki leutánozta a webhelyet és ne folytassam a műveletet.
Mindig a könyvjelzőmből lépek be,még sosem írt ki ilyet a gépem.
Gondoljak a legrosszabbra?
Másik gépről simán beléptem és nem ezt írta ki,az jelent valamit?
Tegnap éjjel sem írt ki ilyesmit még.
Másik gépről simán beléptem és nem ezt írta ki,az jelent valamit?
Tegnap éjjel sem írt ki ilyesmit még.
Amúgy is időszerű már egy format,csak nem találom a handhistorykat,hogy kimentsem őket.
Még nem csináltam ilyet.
Alessio:
Keepass: Érdekes, nálam vágólap (archiveclipboard) csak akkor nem látott semmit, ha kétcsatornás megoldás nélkül használtam. Ellenben mikor használtam, a passnak (mégha néha kicsit kusza is volt) kikerült egy része. Így nem tudom melyik a jobb...
Roboform-ról mi a véleményed?
Telepítettem az Avast 6 nevű programot és azóta nem nyitja meg a weblapokat, hogy tudom beállítani, hogy jó legyen az internet?
Nem tudja valaki véletlenül, hogy az avirában hogyan lehet megoldani, hogy ne malware-ként ismerje fel a Purple Lounge klienst?