Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

ujra_kezdo
Válasz Gordon kommentjére
2011. nov. 17. 18:00

Sziasztok !
hm2-ben hol lehet beállítani, hogy külön mutassa a különböző pénznemekben a nyereséget/ veszteséget?
tegyük fel, ha nyertem 1k gbp-t, és 400 eur-t, de közben buktam 700 usd-t, akkor elvileg egy egyveleg összeget fog mutatni !?
köszi a választ

Kispagat
Válasz ujra_kezdo kommentjére
2011. nov. 18. 9:12

Meg tudja írni valaki, hogy a hud méretét és alakját hogyan tudom alakítani?

Gordon
Válasz Kispagat kommentjére
2011. nov. 18. 19:24

HM2 Database

2 napja konvertálom a 3.000.000 leosztást, de a syncel még közel sem vagyok kész, pedig nem egy régi 1ik gépem sem, órákig törölt elavult termekből handeket- amit mellesleg sokszor meg lehet találni utána is a player search-ben...:/
Egy rakat regulárról ilyeneket ír ki nekem, h 100 hand, pedig játszom velük egy ideje, de mindezek mellett az alltime winnings grafikom meg tükrözi a valóságot, ezt komolyan nem értem, h lehet ...
Valakinek hasonló tapasztalat ?

Még vmi, HM1-et le lehet még tolteni? Mert én tegnap nem találtam a HM oldalon ..

cursor 10
2011. nov. 18. 20:06

l

Még vmi, HM1-et le lehet még tolteni? Mert én tegnap nem találtam a HM oldalon ..

Ebben tudok segíteni ha kell. Írtam pm-et.

straubbazsi
Válasz cursor 10 kommentjére
2011. nov. 18. 20:19

@Gordon

Amennyire en tudom, a handek importalasat (barhonnan, barhogyan), meg mindig nem oldottak meg. Ne szenvedj vele, varj legalabb 1-2 hetet. (Foleg, ha versenypokerrol van szo)

Gordon
Válasz cursor 10 kommentjére
2011. nov. 18. 20:58

Ebben tudok segíteni ha kell. Írtam pm-et.

okés, hazaérek elolvasom

Gordon
Válasz straubbazsi kommentjére
2011. nov. 18. 21:00

@Gordon

Amennyire en tudom, a handek importalasat (barhonnan, barhogyan), meg mindig nem oldottak meg. Ne szenvedj vele, varj legalabb 1-2 hetet. (Foleg, ha versenypokerrol van szo)

köszi az infót, amúgy főleg cash game, akkor vhogy kerítek inkább egyenlőre egy HM1et a laptopra is

Greyboy
2011. dec. 11. 7:15

Nekem abszolút nem importál. Beállítottam mindent, syncet is csináltam, auto detect-el felismer minden mappát, ahol handek vannak, de semmit nem csinál velük, csak kiírja h loading hands, aztán nem történik semmi. Valaki tud erről valamit, mert mindjárt megőrülök, h ilyen szép programot csináltak, de nem tudom használni.

Greyboy
Válasz Greyboy kommentjére
2011. dec. 12. 2:05

Miért nem izzik ez a topic? Ennyire nem ízlelgetitek még a HM2-őt?Van aki tudja importálni a régi handjeit? Vagy minek adták ki a programot, ha még azt sem lehet?

cursor 10
Válasz Greyboy kommentjére
2011. dec. 12. 6:46

Nekem abszolút nem importál. Beállítottam mindent, syncet is csináltam, auto detect-el felismer minden mappát, ahol handek vannak, de semmit nem csinál velük, csak kiírja h loading hands, aztán nem történik semmi. Valaki tud erről valamit, mert mindjárt megőrülök, h ilyen szép programot csináltak, de nem tudom használni.

Melyik mappából próbáltad beimportálni? Nekem a Hand Importing-Import Folder és ott a HMArchive mappát megadva sikerült.

Élő ügyfélszolgálat