Sziasztok!
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Nekem is ilyen gond van vele pl: más fél órája játszok 6 max cash-t erre csak 3-4 handet mutat az ellenfelek hudjában, saját hudom nem rakja ki, többiekét meg összekeveri. Meg kb átlagban 6 max cashnél kb 4 playának a hudját látom.
Megnéztem a beállításokat de hiába állítottam bea termet , meg hogy hol ülök, semmi. Ha meg bekapcsolom azt hogy no hud without hero akkor semmilyen statot nem mutat.
27.-i updattel sem lett jobb.
vki nem tudja h lehet kikapcsolni h ne értékelje ki automatikusan a játékosokat h blue fish rock meg ilyeneket :S elég zavaro
sziasztok! Most kezdtem el használni a progit, tehát full kezdő vagyok. A problémám az h 2 asztalon játszok, ahol az egyiken tökéletesen jó, de viszont a másikon a HUD el van csúszva. Mi lehet a probléma? És még 1 kérdésem lenne: eddig Tournament Indicatort használtam, ami mutatott outokat, win, odds esélyeket, ezt itt hol találom meg? Köszönöm előre is!
HM2 session probléma
Sziasztok! Nekem olyan problémám lenne hogy előjön a hud normálisan, viszont a sessionöket nem jeleníti meg, 1 handet sem. Az auto import helye jól van beállitva megnéztem, a termen belüli automatikus history mentés is megvan(angolul persze). Manuálisan probáltam betenni pár historyt de nem rakja be a sessionbe, annyit is hogy import completed és semmi. Valami ötlet? Köszi előre is.
HUD nekem se jelenik meg. Ha valaki leírná a beállítás lépéseit egytől egyig, az sok kérdezőt kielégítene szerintem. Elöre is thank!
vki nem tudja h lehet kikapcsolni h ne értékelje ki automatikusan a játékosokat h blue fish rock meg ilyeneket :S elég zavaro
Nem tudja valaki, ha az e havi grafomat jelenítem meg, akkor miért adja hozzá az előző havi bónuszomat? Elég zavaró.
Hud
Üdv!
Nekem is az lenne a problémám, hogy a HUDokat összekeveri, így élvezhetetlen. Valami megoldás?
Tudja valaki esetleg,hogy lehet kikapcsolni azt,hogy jobb klikkre ne nullázza ki a statokat?
Wizardot mikor építik be a HM2-be mint a HM1-be?