Hello
HM2 licenszt vennék moneybookersen ha van valakinek jó áron.
Köszi
Eddig jól működő HM2 a mai indításnál regisztrálást kér. Már ez is meglepő, de hogy nem tudom regisztrálni az eddig működő kódot az nagyon érdekes.
Járt már így valaki?
Mi a megoldás?
Eddig jól működő HM2 a mai indításnál regisztrálást kér. Már ez is meglepő, de hogy nem tudom regisztrálni az eddig működő kódot az nagyon érdekes.
Járt már így valaki?
Mi a megoldás?
Volt egy üzenet,hogy ma karbantartás lesz vagy mi és nem ajánlott újraindítani a hm-et,mert előfordulhat ilyen.Nem tudom sajnos,hogy mikor lesz megint használható.
FÚÚÚÚÚÚÚÚÚ Pont vasárnap genyóznak ezek is?? :@ De azért megnyugodtam, h nem itt van a baj. Nekem is ugyanez a probléma, pedig eddig úgy hasítok mint az állat és pont most amikor nincs hm. Na mindegy nem a hm2 nyeri nekem a flippeket, örülök h nem itt van a baj. Pííísz!
Volt egy üzenet,hogy ma karbantartás lesz vagy mi és nem ajánlott újraindítani a hm-et,mert előfordulhat ilyen.Nem tudom sajnos,hogy mikor lesz megint használható.
Amikor elindítod a HM-et,ugye egy kis apró sorban ott szokott lenni,hogy milyen elérhető frissítések vannak vagy újdonságok,és ezek között szerepelt,csak én hülye el is felejtettem,hogy ma lesz:\
Nálam már rendben működik.GL srácok
Nekem már jó!
Sziasztok szeretnék vásárolni HM2 Pro licenszt vásárolni ha tud valaki akkor írjon.
Fizetés PS vagy MB.