Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

Tibi8728
Válasz Tir-X kommentjére
2013. júl. 21. 22:25

Ongame és Pokerstars ahol játszok, mindegyiknél ezt írja. A legújabb verzió fut. Az auto import foldersnél 4 mappa van bent. Kliensben hol kell állítani a hibát okozható dolgokat?

Tibi8728
Válasz Tibi8728 kommentjére
2013. júl. 23. 11:11

Sziasztok! Láttam előbbre, hogy másnak is volt már ugyanez a probléma, mikor azt írja ki az asztal bal felső sarkában, hogy Waiting for hands... Én megnéztem több angol nyelvű videót konkrétan a beállításokról, hogy feljöjjön a hud, megcsináltam a benne elmondott részleteket de a probléma sajnos fenn áll még. Ha másnak sikerült megoldani, egy rövid leírásért a problémáról nagyon örülnék :) Vagy ha van esetleg győri köztetek aki profin kezeli vevő lennék egy térítés elleni segítségre.

BT86
Válasz joad kommentjére
2013. júl. 23. 11:47

A hm-ben látod a handeket?
PS: Szoftver legyen angol. Options/Instant hand history options és Tournament summary optionsban tudod beállítani, hogy mentsen (angolul azt is).
Játsz pár handet, majd az auto import foldersnél nyomj egy auto detectet.
Válaszd ki a nicked, és elvileg láthatod a handeket, illetve hudnak is kéne lennie.

samseaborn
Válasz joad kommentjére
2013. júl. 25. 23:05

sziasztok, olyan gondom lenne HM2-vel, hogy 6max-nál teljes jól jelennek meg a statok/HUD, pozíciók is rendben vannak, de FR-en teljesen el van csúszva az egész, így:

nem tudom mi van vele, mert ugyebár 6maxnál tökéletesen a helyére tesz mindent, csak FR-nél lesz használhatatlan. előre is kösz az ötleteket.

ivanesz
Válasz samseaborn kommentjére
2013. júl. 26. 10:42

Mi lehet a gond?

Semmi nem változott a gépemen és egyik napról a másikra nem engedi futni a HM-t.

Sambenez
Válasz ivanesz kommentjére
2013. júl. 26. 10:51

Semmi nem változott a gépemen és egyik napról a másikra nem engedi futni a HM-t.

Lehet gond volt a központi szerverükkel és nem tudtál rákapcsolódni. Próbáld meg kicsit később.

Nekem most elindult.

ivanesz
Válasz Sambenez kommentjére
2013. júl. 26. 14:01

Nem jó még mindig,illetve működik de ha bezárom a hibaüzenetet akkor a progi is bezárul.
Még valami ötlet?

samseaborn
2013. júl. 26. 21:58

sziasztok, olyan gondom lenne HM2-vel, hogy 6max-nál teljes jól jelennek meg a statok/HUD, pozíciók is rendben vannak, de FR-en teljesen el van csúszva az egész, így:

nem tudom mi van vele, mert ugyebár 6maxnál tökéletesen a helyére tesz mindent, csak FR-nél lesz használhatatlan. előre is kösz az ötleteket.

erre van valakinek ötlete? kösz

mrtmarko
Válasz joad kommentjére
2013. júl. 27. 0:03

simán csak igazítsd a helyükre jobbklikkel és úgy fog maradni

Sambenez
2013. júl. 27. 0:06

erre van valakinek ötlete? kösz

Szerintem nem jól van beállítva a preferred seat fullringhez.

Élő ügyfélszolgálat