Ongame és Pokerstars ahol játszok, mindegyiknél ezt írja. A legújabb verzió fut. Az auto import foldersnél 4 mappa van bent. Kliensben hol kell állítani a hibát okozható dolgokat?
Sziasztok! Láttam előbbre, hogy másnak is volt már ugyanez a probléma, mikor azt írja ki az asztal bal felső sarkában, hogy Waiting for hands... Én megnéztem több angol nyelvű videót konkrétan a beállításokról, hogy feljöjjön a hud, megcsináltam a benne elmondott részleteket de a probléma sajnos fenn áll még. Ha másnak sikerült megoldani, egy rövid leírásért a problémáról nagyon örülnék :) Vagy ha van esetleg győri köztetek aki profin kezeli vevő lennék egy térítés elleni segítségre.
A hm-ben látod a handeket?
PS: Szoftver legyen angol. Options/Instant hand history options és Tournament summary optionsban tudod beállítani, hogy mentsen (angolul azt is).
Játsz pár handet, majd az auto import foldersnél nyomj egy auto detectet.
Válaszd ki a nicked, és elvileg láthatod a handeket, illetve hudnak is kéne lennie.
sziasztok, olyan gondom lenne HM2-vel, hogy 6max-nál teljes jól jelennek meg a statok/HUD, pozíciók is rendben vannak, de FR-en teljesen el van csúszva az egész, így:
nem tudom mi van vele, mert ugyebár 6maxnál tökéletesen a helyére tesz mindent, csak FR-nél lesz használhatatlan. előre is kösz az ötleteket.
Mi lehet a gond?
Semmi nem változott a gépemen és egyik napról a másikra nem engedi futni a HM-t.
Semmi nem változott a gépemen és egyik napról a másikra nem engedi futni a HM-t.
Nem jó még mindig,illetve működik de ha bezárom a hibaüzenetet akkor a progi is bezárul.
Még valami ötlet?
sziasztok, olyan gondom lenne HM2-vel, hogy 6max-nál teljes jól jelennek meg a statok/HUD, pozíciók is rendben vannak, de FR-en teljesen el van csúszva az egész, így:
nem tudom mi van vele, mert ugyebár 6maxnál tökéletesen a helyére tesz mindent, csak FR-nél lesz használhatatlan. előre is kösz az ötleteket.
simán csak igazítsd a helyükre jobbklikkel és úgy fog maradni
erre van valakinek ötlete? kösz