Lol valaki segítsen pls. Egyszerűen nem bírok HUD-ot varázsolni FullTilt-re.
FullTilt angol, handhistory angol meg a HM is angol. Van egy mappám, ahova a handeket mentem, FullTilt oda ment, HM beállítva hogy onnan auto importáljon. Auto import nem működik, ha manuálisan beimportálom a handeket úgy látja, de HUD egyáltalán nincs, "waiting for hands" van. Active session nem frissül mivel automatán nem importál.
Valami tipp esetleg?
Sziasztok!
Az utóbbi 1 hét kimaradt nekem póker szempontjából. Ma indítottam a Stars kliensét frissítette magát, azóta viszont ZOOM-n sajnos halott a HUD-m, a handeket beimportálja. Ha valaki tapasztalt hasonlót és esetleg megoldása is van az kérem ossza meg velem azt.
Előre is köszönöm:)
Sziasztok!
Az utóbbi 1 hét kimaradt nekem póker szempontjából. Ma indítottam a Stars kliensét frissítette magát, azóta viszont ZOOM-n sajnos halott a HUD-m, a handeket beimportálja. Ha valaki tapasztalt hasonlót és esetleg megoldása is van az kérem ossza meg velem azt.
Előre is köszönöm:)
sziasztok ez nekem is sikerült, de ma újra lefrissítet a hm2(2.0.0.7832) és most ismét nemj ó a hud a zoom asztalokon. Tud valaki megoldást? Nektek működik?
UP: Töröltem, tárgytalan :)
Sikerült megoldanom a gondom
Srácok tudja esetleg valaki, hogyan lehet filterben vagy bárhol beállítani, hogy csak azokat a leosztásokat mutassa ahol 30bbnél nagyobb volt a pot?
Nem nézem az eredményt és kéne valami ötlet, hogy így is elő tudjam szedni az érdekesebb handeket, mert ugye nem akarom tudni h mennyit nyertem/buktam, viszont elemzésnél jól jönne, ha sorba tudnám mégis tenni potméret szerint.
Advanced filtereknel az othernel Player won or lost bb is
Üdv mindenkinek. Nekem is HUD problémám van, de érdekes módon csak a FullTilt multi entry versenyein. Valaki tapasztalt hasonlót, esetleg tud is megoldást erre? Köszi
tudja valaki, hogy kell olyan filtert beállítani, hogy csak azokat a sng-ket mutassa ahol x. lettem?
Sziasztok. Egy olyan problémám lenne hogy a hm2 a hud-ban csak max 20K handről mutat statokat pedig az adatbázisombban jóval több hand van némely ellenfélről. Mitől lehet ez?