Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

S0nnyB1ack
Válasz joad kommentjére
2013. júl. 27. 15:39

Lol valaki segítsen pls. Egyszerűen nem bírok HUD-ot varázsolni FullTilt-re.

FullTilt angol, handhistory angol meg a HM is angol. Van egy mappám, ahova a handeket mentem, FullTilt oda ment, HM beállítva hogy onnan auto importáljon. Auto import nem működik, ha manuálisan beimportálom a handeket úgy látja, de HUD egyáltalán nincs, "waiting for hands" van. Active session nem frissül mivel automatán nem importál.

Valami tipp esetleg?

geri190
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2013. júl. 29. 10:11

Sziasztok!

Az utóbbi 1 hét kimaradt nekem póker szempontjából. Ma indítottam a Stars kliensét frissítette magát, azóta viszont ZOOM-n sajnos halott a HUD-m, a handeket beimportálja. Ha valaki tapasztalt hasonlót és esetleg megoldása is van az kérem ossza meg velem azt.

Előre is köszönöm:)

cursor 10
Válasz geri190 kommentjére
2013. júl. 29. 12:35

Sziasztok!

Az utóbbi 1 hét kimaradt nekem póker szempontjából. Ma indítottam a Stars kliensét frissítette magát, azóta viszont ZOOM-n sajnos halott a HUD-m, a handeket beimportálja. Ha valaki tapasztalt hasonlót és esetleg megoldása is van az kérem ossza meg velem azt.

Előre is köszönöm:)

Szia
Ez sokaknak megoldotta akkor. https://poker-akademia.com/vBulletin/online-poker-termek/610-pokerstars-1015.html#post542487
Utána ne a pokerstarsupdate-val indítsd,hanem a sima pokerstars.exe-vel.

bordas88
Válasz cursor 10 kommentjére
2013. júl. 29. 14:14

sziasztok ez nekem is sikerült, de ma újra lefrissítet a hm2(2.0.0.7832) és most ismét nemj ó a hud a zoom asztalokon. Tud valaki megoldást? Nektek működik?

Tir-X
Válasz joad kommentjére
2013. aug. 1. 20:09

UP: Töröltem, tárgytalan :)
Sikerült megoldanom a gondom

BelaKecske
Válasz joad kommentjére
2013. aug. 2. 10:38

Srácok tudja esetleg valaki, hogyan lehet filterben vagy bárhol beállítani, hogy csak azokat a leosztásokat mutassa ahol 30bbnél nagyobb volt a pot?
Nem nézem az eredményt és kéne valami ötlet, hogy így is elő tudjam szedni az érdekesebb handeket, mert ugye nem akarom tudni h mennyit nyertem/buktam, viszont elemzésnél jól jönne, ha sorba tudnám mégis tenni potméret szerint.

danfiu
Válasz joad kommentjére
2013. aug. 2. 10:50

Advanced filtereknel az othernel Player won or lost bb is

Viktor111
Válasz danfiu kommentjére
2013. aug. 6. 0:52

Üdv mindenkinek. Nekem is HUD problémám van, de érdekes módon csak a FullTilt multi entry versenyein. Valaki tapasztalt hasonlót, esetleg tud is megoldást erre? Köszi

bubo_rake
Válasz joad kommentjére
2013. aug. 10. 20:14

tudja valaki, hogy kell olyan filtert beállítani, hogy csak azokat a sng-ket mutassa ahol x. lettem?

bordas88
Válasz joad kommentjére
2013. aug. 13. 0:25

Sziasztok. Egy olyan problémám lenne hogy a hm2 a hud-ban csak max 20K handről mutat statokat pedig az adatbázisombban jóval több hand van némely ellenfélről. Mitől lehet ez?

Élő ügyfélszolgálat