Sziasztok. Egy olyan problémám lenne hogy a hm2 a hud-ban csak max 20K handről mutat statokat pedig az adatbázisombban jóval több hand van némely ellenfélről. Mitől lehet ez?
hud options, aztán hud filters és ott use last x hand állítsd be
Nekem is így van ezer éve, semmi beállítás nem használ, aminek kéne. Lehet hogy ez még HM2 leak, hogy csak 20k-t mutat :)
Sziasztok. Tegnap vettem meg a HM2-őt, előtte már a próbaverziót kipróbáltam, semmi gond nem volt vele, de most nem értem a következőt:
Mikor elkezdek játszani, csak is kizárólag, az első handemet jegyzi meg a HM, a többiről tudomást se vesz, abból a mappából, ahonnan importálja a handeket, ott is csak az első leosztásom van feljegyezve a többi nem.
Második problémám az az, hogy MTT közben nem hozza be a statokat, illetve, ami a mappában van handek, azokat viszont nem importálja be a HM..
Ha valaki útba tudna igazítani azt megköszönném.
Szerk: összeségében a probléma azzal van, hogy a hand history-s mappába nem jegyződnek fel a leosztások. Ez mitől lehet, és hogy tudom orvosolni?
Sziasztok, 2 gépen használom a HM2-ömet és az adatok frissítését a cloudba való feltöltéssel biztosítom. Ma vettem észre h a másik gépen a cloudból lehozott szinkronizálás során a megjelölt handek nem jelennek meg ha bepipálom a "marked hand" jelölő négyzetet, üres lesz az ablak. Más is tapasztalta már ezt?
sziasztok.letöltöttem a HM2 próbaverziót használtam is, aztán leszedtem a poker trackert is és azóta nem tudom használni HM-et. ezt írja ki: The postgreSQL service cannot be found.please start the service and click. A start service részre pedig nem tudok kattintani. van vmi megoldás erre?
sziasztok valaki tudna nekem segíteni? a helyzet az hogy leszedtem egy próbaverziót 30 naposat a hm2 ből. a cash asztalokon el vannak csúszva a HUD ok sng és verseny asztalokon egyáltalán nem is mutat nekem semmit. miért van ez? a ps termében angol nyelven van minden beállítva
Sziasztok. Holdem manager 1-t használok. Azt szeretném kérdezni hogy a szatellitek hol tudom beállítani hogy mutassa a dataviewben? Mert ott csak a versenyeket listázza be a szatelliteket nem. Keresgéltem itt a forumban is, de nem találtam rá választ. A szűrés úgy van beállítva hogy mindent mutatnia kellene. Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket előre is!
Ongame-en volt pár elveszett hh-m, amit kikértem a supporttól. De sajna rossz formátumban küldték (HM nem ismeri fel). Van olyan konvertáló progi, amivel átalakíthatnám őket?
ipokernél nem megy a hud automatikusan hm2nél, gondolom nagyon amatőr kérdés, de mit kell csinálni?