Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

Wild500
Válasz Wild500 kommentjére
2013. szept. 30. 18:59

Nekem az a kérdésem lenne hogy Omaha Managert be lehet úgy álltani hogy kiírja a kéz erősségeket (PS-en meg Full Tilten játszok, pár hete kezdtem el)

Erre Valaki?

Sambenez
2013. szept. 30. 20:07

Erre Valaki?

Nem.

BT86
2013. szept. 30. 22:02

Erre Valaki?

A holdem/omaha manager nem tudja ezt megcsinálni. A kliens beállításaiban keresd, bár nem tudom ftp-n ki lehet-e íratni.

Wild500
Válasz BT86 kommentjére
2013. okt. 1. 9:33

A holdem/omaha manager nem tudja ezt megcsinálni. A kliens beállításaiban keresd, bár nem tudom ftp-n ki lehet-e íratni.

És valami más program meg tudja csinálni? Kliens nem tudja sajnos, már kerestem, PS meg csak playmoney asztaloknál írja ki :(

Azért az durva hogy "hány %-ban dobnak a 3betemre" meg "hány %-ban emelt kisvakból" ezeket ki tudja írni, de egy kéz erősséget meg nem...

Sambenez
2013. okt. 1. 10:25

És valami más program meg tudja csinálni? Kliens nem tudja sajnos, már kerestem, PS meg csak playmoney asztaloknál írja ki :(

Azért az durva hogy "hány %-ban dobnak a 3betemre" meg "hány %-ban emelt kisvakból" ezeket ki tudja írni, de egy kéz erősséget meg nem...

Ha akarnák a fejlesztők ezt is meg tudná csinálni, de ezt tiltják a termek szabályzatai. Jó, hogy azt nem várod el helyetted hozzon döntést. Azért annyi elvárható egy pókerestől, hogy felismerje a kezeket.
Vannak egyébként programok amik tudják, de azok tiltó listán szerepelnek. Nem javaslom a próbálgatásukat, mert kitiltás lehet a vége.

Wild500
Válasz joad kommentjére
2013. okt. 1. 11:06

Ilyenről se hallottam még...

Nemrég kezdtem el PLO-t és kicsit fura NLHE után azért akartam csak kiiratni a kézerősséget...

BT86
2013. okt. 1. 12:34

Ilyenről se hallottam még...

Nemrég kezdtem el PLO-t és kicsit fura NLHE után azért akartam csak kiiratni a kézerősséget...

Ez esetben próbálj ki egy kisebb hálózatot. Ongame, microgaming ki tudja írni, ipokerben nem vagyok biztos.

BT86
2013. okt. 1. 12:36

Azok a statisztikák a már lejátszott handekre vonatkoznak. A hand végén menti a kliens a gépre, és abból dolgozik a hm, ezért nem lehetséges hasonló dolgokat csináltatni vele.

kertitorp
Válasz joad kommentjére
2013. okt. 3. 16:45

Most töltöttem le a HM2-t trial verzióban, ahogy a nevében is benne van kipróbálásra. A HM1-ből importáltam az egész adatbázist, menet közben kiírt egy hibaüzenetet, miszerint bizonyos fájlokat nem ismer föl, és miután végzett ( 4 óra múlva ), az adatbázisom töredéke jelent csak meg ( 655 K hand helyett csak 18 K ). Mit csinálhattam rosszul? Vagy máshogy kérdezem: mivel másabb a trial a pro verziónál?
Ez a hibaüzenet: Error reading HUD XML file. Are you sure this was the right one? Try prefs. xml.

forexnub
Válasz joad kommentjére
2013. okt. 4. 17:06

hm2ben a cold 4bet statot milyen néven lehet megtalálni? vagy vak vagyok vagy béna:D

Élő ügyfélszolgálat