Nekem az a kérdésem lenne hogy Omaha Managert be lehet úgy álltani hogy kiírja a kéz erősségeket (PS-en meg Full Tilten játszok, pár hete kezdtem el)
Erre Valaki?
Erre Valaki?
A holdem/omaha manager nem tudja ezt megcsinálni. A kliens beállításaiban keresd, bár nem tudom ftp-n ki lehet-e íratni.
És valami más program meg tudja csinálni? Kliens nem tudja sajnos, már kerestem, PS meg csak playmoney asztaloknál írja ki :(
Azért az durva hogy "hány %-ban dobnak a 3betemre" meg "hány %-ban emelt kisvakból" ezeket ki tudja írni, de egy kéz erősséget meg nem...
Ilyenről se hallottam még...
Nemrég kezdtem el PLO-t és kicsit fura NLHE után azért akartam csak kiiratni a kézerősséget...
Ilyenről se hallottam még...
Nemrég kezdtem el PLO-t és kicsit fura NLHE után azért akartam csak kiiratni a kézerősséget...
És valami más program meg tudja csinálni? Kliens nem tudja sajnos, már kerestem, PS meg csak playmoney asztaloknál írja ki :(
Azért az durva hogy "hány %-ban dobnak a 3betemre" meg "hány %-ban emelt kisvakból" ezeket ki tudja írni, de egy kéz erősséget meg nem...
Most töltöttem le a HM2-t trial verzióban, ahogy a nevében is benne van kipróbálásra. A HM1-ből importáltam az egész adatbázist, menet közben kiírt egy hibaüzenetet, miszerint bizonyos fájlokat nem ismer föl, és miután végzett ( 4 óra múlva ), az adatbázisom töredéke jelent csak meg ( 655 K hand helyett csak 18 K ). Mit csinálhattam rosszul? Vagy máshogy kérdezem: mivel másabb a trial a pro verziónál?
Ez a hibaüzenet: Error reading HUD XML file. Are you sure this was the right one? Try prefs. xml.
hm2ben a cold 4bet statot milyen néven lehet megtalálni? vagy vak vagyok vagy béna:D