Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

Sambenez
Válasz joad kommentjére
2013. okt. 4. 19:46

Szerintem sehol mert ilyen stat nincs.

forexnub
Válasz joad kommentjére
2013. okt. 5. 1:06

akkor csak nem vakultam meg, kezdett már tiltre tenni
de ez akkor elég szánalmas egy ilyen népszerű terméktől, nekem úgy rémlett hogy hm1ben volt, de azt már nagyon rég használtam lehet ott se volt:S

kertitorp
Válasz joad kommentjére
2013. okt. 5. 19:43

Még mindig az adatbázis importálással szenvedek ( HM1-ből HM2-be ). Írtam a supportnak, ezt válaszolták:
In HM1:

1) Export any custom HUD configs and Copy/Paste your \Config folder before deleting any files as a backup in HUD Options - Player Preferences.
2) Delete your existing HUD Positions files, so HM will rebuild them to default. The location is in 3).
3) Import the HUD's back again.

Then try reimporting in HM1 and try again in HM2.

Nem egészen értem, mit akar. Tudná nekem ezt valaki értelmezni, plííz.

iKeksz
Válasz joad kommentjére
2013. okt. 6. 11:51

Sziasztok!

Szeretném kimenteni a handjeimet HM2ből egy pendrivera, annak érdekében, ha esetleg a gépem szétesne ne szívjam meg, hogy tudom ezt megcsinálni?

kertitorp
Válasz kertitorp kommentjére
2013. okt. 7. 12:02

[QUOTE=kertitorp;558136]Még mindig az adatbázis importálással szenvedek ( HM1-ből HM2-be ). Írtam a supportnak, ezt válaszolták:
In HM1:

1) Export any custom HUD configs and Copy/Paste your \Config folder before deleting any files as a backup in HUD Options - Player Preferences.
2) Delete your existing HUD Positions files, so HM will rebuild them to default. The location is in 3).
3) Import the HUD's back again.

Then try reimporting in HM1 and try again in HM2.

Nem egészen értem, mit akar. Tudná nekem ezt valaki értelmezni, plííz.

Ilyen gondja senkinek nem volt?

Guten3213
Válasz forexnub kommentjére
2013. okt. 7. 21:03

hm2ben a cold 4bet statot milyen néven lehet megtalálni? vagy vak vagyok vagy béna:D

TOT Raise vs 2+ Raisers

Sambenez
Válasz Guten3213 kommentjére
2013. okt. 7. 22:42

TOT Raise vs 2+ Raisers

Szerintem ebben sok más hand is benne van nem csak a cold 4 bet.

Aptok
Válasz joad kommentjére
2013. okt. 9. 23:03

Sziasztok!
Mit kell fejlesztenem a gépen, hogy a HM2 ne legyen ilyen lassú ?
A merevlemezem az az újabb fajta hiper szuper gyors (nem jut eszembe a neve a HM 1 nagyon gyors volt vele)
proci AMD athlon 64 X2 dual 3600+ (1.91GHZ)
memória 1.5GB RAM
Köszi a előre is a választ.

Galambos Tarzan
Válasz joad kommentjére
2013. okt. 9. 23:11

A ramod nagyon kevésnek tűnik, legalább a duplája kéne, és az sem mindegy, hogy milyen fajta. Sajnos a HM2 nagyon zabálja az erőforrásokat, erős kell hozzá mindenből. Ha teheted inkább használd az 1et, vagy PT4et.

fraga
Válasz joad kommentjére
2013. okt. 10. 12:25

Sziasztok!
Ipokernél speed pokerhez hogy lehet kitenni a hud-ot? Sima CG-n megy speeden viszont nem.
Illetve még olyan problémám van, ha a HM2 elindítása előtt nem kapcsolom ki a tűzfalat, akkor nem indul el a program, hogyan tudnám megoldani úgy, hogy ne kelljen a tűzfalat kikapcsolni?
Előre is köszi a segítséget.

Élő ügyfélszolgálat