Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

Iszap
Válasz joad kommentjére
2013. okt. 18. 11:54

Table scanner nem találja a PS lobbyt valaki segítene?
Ezt a hiba üzenetet dobja fel ha rámegyek a start scannre: Pokerstars: Could not detect pokerstars lobby. (A table scanner trial, a HM2 az teljes)
Beállítottam, hogy a pokerstars oldalon játszok, a téteket a holdem no limitet, nem értem mi a problémája. Természetesen be vagyok jelentkezve a pokerstarsba.

Patrioak
Válasz Iszap kommentjére
2013. okt. 20. 11:09

sziasztok! abban szeretném a segítségeteket kérni hogy miért csak cash asztalon mutat hudokat! pedig az elején sng-n és tournamenten is kirakta! please segítsetek

Maxxxika
Válasz Patrioak kommentjére
2013. okt. 20. 14:08

sziasztok! abban szeretném a segítségeteket kérni hogy miért csak cash asztalon mutat hudokat! pedig az elején sng-n és tournamenten is kirakta! please segítsetek

A kliens nincs véletlenül magyarra állítva?

Patrioak
Válasz joad kommentjére
2013. okt. 20. 18:21

akkopr szokott ilyet csinálni?

ivanesz
Válasz knowthisgame kommentjére
2013. okt. 20. 18:41

Sziasztok.Hol tudom azt beállítani, hogy a Tournament Winnings Graph-nál , hogy csak egy bizonyos játék típust ( pl 18fős sng ) és csak egy bizonyos tét ( pl 60$ ) eredményeit mutassa?
Köszönöm a segítséget előre is, mert nem találom a megoldást :)

Ez engem is érdekelne!

Charlie
Válasz ivanesz kommentjére
2013. okt. 22. 7:43

Sziasztok! Nem találom, de úgy rémlik valahogy lehet állítani az auto ratenél a színes keret vastagságán. Ha tud valaki segítsen please! Tx előre is!

ivanesz
Válasz knowthisgame kommentjére
2013. okt. 22. 10:57

sziasztok.hol tudom azt beállítani, hogy a tournament winnings graph-nál , hogy csak egy bizonyos játék típust ( pl 18fős sng ) és csak egy bizonyos tét ( pl 60$ ) eredményeit mutassa?
Köszönöm a segítséget előre is, mert nem találom a megoldást :)

valaki?

Maxxxika
Válasz ivanesz kommentjére
2013. okt. 22. 11:02
S0nnyB1ack
Válasz joad kommentjére
2013. okt. 22. 11:14

Nálatok is lassú a HM2?

Nálam egy indítás min 45-60 másodperc, aztán mikor az "active session", "Hud settings" stb. gombokra kattintok ott is kell vagy 6-8 másodperc mire átlép. Ha a NoteCaddy-t, Leakbuster-t futtatom az legalább 20 másodperc.

Ha játék közben előhozok egy popup menüt van úgy hogy kifagy az egész, de ha nem is mire beugrik a popup már sitout-on vagyok.

Mi lehet a baj?

A procim: AMD Athlon 7750 Dual-Core 2.7 Ghz
2 GB memória
64 bites Win7 fut rajta

Kevés már ez a gép, és időszerű lenne egy fejlesztés?

kertitorp
Válasz joad kommentjére
2013. okt. 22. 11:19

Szerintem a memória lesz kevés. A duplája jobb lenne.

Élő ügyfélszolgálat