Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

BT86
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2013. okt. 22. 13:57

Nálatok is lassú a HM2?

Nálam egy indítás min 45-60 másodperc, aztán mikor az "active session", "Hud settings" stb. gombokra kattintok ott is kell vagy 6-8 másodperc mire átlép. Ha a NoteCaddy-t, Leakbuster-t futtatom az legalább 20 másodperc.

Ha játék közben előhozok egy popup menüt van úgy hogy kifagy az egész, de ha nem is mire beugrik a popup már sitout-on vagyok.

Mi lehet a baj?

A procim: AMD Athlon 7750 Dual-Core 2.7 Ghz
2 GB memória
64 bites Win7 fut rajta

Kevés már ez a gép, és időszerű lenne egy fejlesztés?

Jaja a 2gb kevés. Ezért áll le minden amikor valamit csináltatsz vele. Ha feladatkezelőben minden felesleges programot kilősz, akkor se biztos, hogy elég lesz.
Viszont az indulás nem hiszem, hogy bárkinél is lassabb lenne, mint nekem. Van, hogy eltelik 10 perc mire elindul, vagy megunom és újraindítom (azután többnyire valamivel gyorsabban indul). Bár nekem úgy néz ki memóriahiba lesz.

S0nnyB1ack
Válasz joad kommentjére
2013. okt. 22. 15:09

Gyorsban annyit tudtam tenni, hogy 2giga helyett már 3 van benne. Meglátjuk....

Update: egyelőre érzékelhetően sokkal gyorsabb lett, valszeg tényleg 4 gigával lenne az igazi

jak1
Válasz joad kommentjére
2013. okt. 22. 15:12

Nekem 8 van, és így is lassú. Ez ilyen.

iKeksz
Válasz joad kommentjére
2013. okt. 23. 13:50

Szeretném a régi laptop hm2 handjeit átrakni az új laptopomba. Valaki írja már le részletesen, hogyan valósulhat ez meg nagyon megköszönném!!!

kertitorp
Válasz joad kommentjére
2013. okt. 23. 16:13

Szerintem backup és restore a legegyszerűbb, legalábbis HM1-nél tökéletesen működött.

iKeksz
Válasz kertitorp kommentjére
2013. okt. 23. 18:02

Szerintem backup és restore a legegyszerűbb, legalábbis HM1-nél tökéletesen működött.

éd ezt úgy csinálom hogy megnyitom mind a 2 gépem a hm2-t és a régin backup és az ujon restore vagy hogy? bocs lövésem sincs azért írtam h plz részletesen :D

Maxxxika
Válasz joad kommentjére
2013. okt. 23. 18:36

Régin backupolsz, annak lesz egy kimeneti fájlja.
Ezt a fájlt elmented, és az új gépen restorenál kitallózod a fájlt.

iKeksz
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. okt. 23. 21:34

Régin backupolsz, annak lesz egy kimeneti fájlja.
Ezt a fájlt elmented, és az új gépen restorenál kitallózod a fájlt.

köszi, a probléma meg is oldódott :)

texaholdem
Válasz iKeksz kommentjére
2013. okt. 25. 3:34

Sziasztok.

Hm 2-t szeretnék vásárolni ha van valakinek írjon.
Nekem úgy is jó ha valakivel felesbe vennék pro verziót.

gaboor
Válasz texaholdem kommentjére
2013. okt. 25. 15:42

Ante-up versenyek

Van az adatbázisomban néhány PS-en játszott Ante-up verseny, amikkel az a probléma, hogy nagyon eltorzítják a BB/100-as mutatót, és a grafikonokat is. Kitörölni nem akarom őket, de valahogy szeretném kiküszöbölni az említett torzulást a statokban. Külön tag-elni nem tudtam őket, mert semmilyen tag-elhető tulajdonságukban nem térnek el ezek a versenyek a normál tour-októl. Valakinek valami ötlet?

Élő ügyfélszolgálat