Nálatok is lassú a HM2?
Nálam egy indítás min 45-60 másodperc, aztán mikor az "active session", "Hud settings" stb. gombokra kattintok ott is kell vagy 6-8 másodperc mire átlép. Ha a NoteCaddy-t, Leakbuster-t futtatom az legalább 20 másodperc.
Ha játék közben előhozok egy popup menüt van úgy hogy kifagy az egész, de ha nem is mire beugrik a popup már sitout-on vagyok.
Mi lehet a baj?
A procim: AMD Athlon 7750 Dual-Core 2.7 Ghz
2 GB memória
64 bites Win7 fut rajta
Kevés már ez a gép, és időszerű lenne egy fejlesztés?
Gyorsban annyit tudtam tenni, hogy 2giga helyett már 3 van benne. Meglátjuk....
Update: egyelőre érzékelhetően sokkal gyorsabb lett, valszeg tényleg 4 gigával lenne az igazi
Nekem 8 van, és így is lassú. Ez ilyen.
Szeretném a régi laptop hm2 handjeit átrakni az új laptopomba. Valaki írja már le részletesen, hogyan valósulhat ez meg nagyon megköszönném!!!
Szerintem backup és restore a legegyszerűbb, legalábbis HM1-nél tökéletesen működött.
Szerintem backup és restore a legegyszerűbb, legalábbis HM1-nél tökéletesen működött.
Régin backupolsz, annak lesz egy kimeneti fájlja.
Ezt a fájlt elmented, és az új gépen restorenál kitallózod a fájlt.
Régin backupolsz, annak lesz egy kimeneti fájlja.
Ezt a fájlt elmented, és az új gépen restorenál kitallózod a fájlt.
Sziasztok.
Hm 2-t szeretnék vásárolni ha van valakinek írjon.
Nekem úgy is jó ha valakivel felesbe vennék pro verziót.
Ante-up versenyek
Van az adatbázisomban néhány PS-en játszott Ante-up verseny, amikkel az a probléma, hogy nagyon eltorzítják a BB/100-as mutatót, és a grafikonokat is. Kitörölni nem akarom őket, de valahogy szeretném kiküszöbölni az említett torzulást a statokban. Külön tag-elni nem tudtam őket, mert semmilyen tag-elhető tulajdonságukban nem térnek el ezek a versenyek a normál tour-októl. Valakinek valami ötlet?