Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Játszom egy új teremben, ahol használom a HM2-t. Freerollokon szokom a termet, viszont mindegyiket 11$-os versenyként jelzi. Hol tudom ezt módosítani?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Játszom egy új teremben, ahol használom a HM2-t. Freerollokon szokom a termet, viszont mindegyiket 11$-os versenyként jelzi. Hol tudom ezt módosítani?
Ha újratelepítem a gépen a windows-t lesz valami gondom a HM2 licenszel?
Használhatom 2 gépen utána is?
Ha újratelepítem a gépen a windows-t lesz valami gondom a HM2 licenszel?
Használhatom 2 gépen utána is?
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy a hm2 trial verzióját 30 napig korlátlanul használhatom?
Pro változat van tétkorlátozás nélkül 30 napig vagy small stakes?
Van bármiféle hand korlátozás ez idő alatt hogy hány hand-et játszhatok el ez idő alatt?
Érdeklődnék, hogy a hm2 trial verzióját 30 napig korlátlanul használhatom?
Pro változat van tétkorlátozás nélkül 30 napig vagy small stakes?
Van bármiféle hand korlátozás ez idő alatt hogy hány hand-et játszhatok el ez idő alatt?
Sziasztok.
Valaki meg tudja mondani, hogy hol tudom beállítani a hud-ot, hogy mindenki statját a saját neve mellé tegye? Nem szoktam fix helyen ülni, de ennek ellenére nem oda teszi a hud-okat ahol ül.
Köszönöm előre is a választ.
Pont az a baj szerintem, ha nem fix helyen ülsz. Első alkalommal el kell rendezned, de ha be van állítva a fix hely a kliensben és HM-ben is, akkor onnantól meg fogja jegyezni a pozíciókat az adott típusú asztalra. Máshogy minden alkalommal össze-vissza jelenik meg.
Hol is tudom beállítani, hogy fix legyen a helyem? Inkább beállítom, hátha úgy jó lesz.
Hol is tudom beállítani, hogy fix legyen a helyem? Inkább beállítom, hátha úgy jó lesz.