Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

Rit23
Válasz joad kommentjére
2013. okt. 25. 16:46

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Játszom egy új teremben, ahol használom a HM2-t. Freerollokon szokom a termet, viszont mindegyiket 11$-os versenyként jelzi. Hol tudom ezt módosítani?

kertitorp
Válasz Rit23 kommentjére
2013. okt. 25. 20:18

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Játszom egy új teremben, ahol használom a HM2-t. Freerollokon szokom a termet, viszont mindegyiket 11$-os versenyként jelzi. Hol tudom ezt módosítani?

Reports fül, Tournaments-ben kiválasztod az adott versenyt, jobb egér gomb, és Edit. Itt több a versenyhez kapcsolodó adatot manuálisan tudsz módosítani.

Muflon
Válasz joad kommentjére
2013. okt. 25. 22:48

Ha újratelepítem a gépen a windows-t lesz valami gondom a HM2 licenszel?
Használhatom 2 gépen utána is?

gaboor
Válasz Muflon kommentjére
2013. okt. 25. 23:41

Ha újratelepítem a gépen a windows-t lesz valami gondom a HM2 licenszel?
Használhatom 2 gépen utána is?

Nem lesz semmi gondod, a webes felületen bármikor resetelni lehet az aktivációt.

texaholdem
Válasz gaboor kommentjére
2013. okt. 26. 14:24

Sziasztok.

Érdeklődnék, hogy a hm2 trial verzióját 30 napig korlátlanul használhatom?
Pro változat van tétkorlátozás nélkül 30 napig vagy small stakes?
Van bármiféle hand korlátozás ez idő alatt hogy hány hand-et játszhatok el ez idő alatt?

BT86
Válasz texaholdem kommentjére
2013. okt. 26. 16:09

Érdeklődnék, hogy a hm2 trial verzióját 30 napig korlátlanul használhatom?
Pro változat van tétkorlátozás nélkül 30 napig vagy small stakes?
Van bármiféle hand korlátozás ez idő alatt hogy hány hand-et játszhatok el ez idő alatt?

Pro verzió 30 napig. Nincs korlát.

texaholdem
Válasz BT86 kommentjére
2013. okt. 27. 5:43

Sziasztok.

Valaki meg tudja mondani, hogy hol tudom beállítani a hud-ot, hogy mindenki statját a saját neve mellé tegye? Nem szoktam fix helyen ülni, de ennek ellenére nem oda teszi a hud-okat ahol ül.
Köszönöm előre is a választ.

Tir-X
Válasz joad kommentjére
2013. okt. 27. 9:46

Pont az a baj szerintem, ha nem fix helyen ülsz. Első alkalommal el kell rendezned, de ha be van állítva a fix hely a kliensben és HM-ben is, akkor onnantól meg fogja jegyezni a pozíciókat az adott típusú asztalra. Máshogy minden alkalommal össze-vissza jelenik meg.

texaholdem
Válasz Tir-X kommentjére
2013. okt. 27. 13:01

Hol is tudom beállítani, hogy fix legyen a helyem? Inkább beállítom, hátha úgy jó lesz.

BT86
Válasz texaholdem kommentjére
2013. okt. 27. 19:40

Hol is tudom beállítani, hogy fix legyen a helyem? Inkább beállítom, hátha úgy jó lesz.

Hud options/Seating references, azon belül meg termenként/hálózatonként be tudod állítani. Meg persze a kliensben is be kell ugyanazokra a helyekre.

Élő ügyfélszolgálat