még azt szeretném megkérdezni az mitől van hogy a stat appearance nál a font-ba beállítom a méretet 12 re de csak a név lesz 12 es méretű a stat többi része a (a számok)maradnak 8 as méretűek ez mitől lehet?
még azt szeretném megkérdezni az mitől van hogy a stat appearance nál a font-ba beállítom a méretet 12 re de csak a név lesz 12 es méretű a stat többi része a (a számok)maradnak 8 as méretűek ez mitől lehet?
Mert van egy lista, és Te csak a listában szereplő első cuccnak a tulajdonságait állítottad ezzel.
Nézz körül ilyenkor egy picit, ha megvizslattad volna mik vannak az adott ablakban, hamarabb megtaláltad volna, minthogy beírod a fórumra a kérdést :) És akkor válaszra sem kéne várni :)
Listából tehát válaszd ki a különböző statokat, mellette a kijelöltnek a tulajdonságait tudod állítani.
Viszont! Van egy General Settings a Stat App. alatt, ahol a HUD Font alatt be tudod állítani az egész HUD-ra, most kerestem Neked, eddig nem tudtam :)
GL!
a handek visszanézésénél a show or hide the replayert inditom de csak 1 handet játszik le a teljes versenyt hogy tudom? előre is köszi
rámész egy handre az adott tourbanebtnél jobb klikk replay all
rámész egy handre az adott tourbanebtnél jobb klikk replay all
köszi ,még azt szeretném megkérdezni hogy nekem az első hand van az utolós helyen az utolós meg az első helyen hogy lehet visszacserélni normális sorrendbe?bocsi ha hülye kérdés
köszönöm :)
Most ismerkedem a HM2-vel. Nekem az lenne a kérdésem, ha átültet másik asztalhoz, miért az előző asztal játékosainak a statjait mutatja?Mit kell beállítani?
Most ismerkedem a HM2-vel. Nekem az lenne a kérdésem, ha átültet másik asztalhoz, miért az előző asztal játékosainak a statjait mutatja?Mit kell beállítani?