Mikor letöltöttem és telepítettem a HM-et, akkor automatikusan el voltak mentve a handek ,plusz ki van pipálva zölden.Mármint miután importáltam.Úgyhogy elvileg igen.
Viszont a lobby magyar,az lehet a probléma?
Mikor letöltöttem és telepítettem a HM-et, akkor automatikusan el voltak mentve a handek ,plusz ki van pipálva zölden.Mármint miután importáltam.Úgyhogy elvileg igen.
Viszont a lobby magyar,az lehet a probléma?
A HUD-ok mellett van egy ablak még amit megjelenít az asztalokon.Nem tudom pontosan mi az.Azt írja hogy melyik beállított HUD megy, meg két nyíl van amivel arrébb lehet léptetni a HUD-ot,meg beállítások vannak rajta.Azt hogy tudom eltüntetni,mert nagyon zavaró meg sok helyet foglal.?
A HUD-ok mellett van egy ablak még amit megjelenít az asztalokon.Nem tudom pontosan mi az.Azt írja hogy melyik beállított HUD megy, meg két nyíl van amivel arrébb lehet léptetni a HUD-ot,meg beállítások vannak rajta.Azt hogy tudom eltüntetni,mert nagyon zavaró meg sok helyet foglal.?
Ok,csak a gáz hogy azt se tudom hogy kell fotót beilleszteni a fórumba :D
Ok,csak a gáz hogy azt se tudom hogy kell fotót beilleszteni a fórumba :D
hud optionsba letudod csökkenteni a méretét, hogy ne mutasson annyi mindent.
1-2 handet mutasson csak rajta, meg ilyesmi
hud optionsba letudod csökkenteni a méretét, hogy ne mutasson annyi mindent.
1-2 handet mutasson csak rajta, meg ilyesmi
rákattintassz a válasz elküldése mellett arra, hogy részletes, ott van egy olyan, hogy csatolásokat rendszerez
A bal alsó sarokban lévő ablakra gondoltam.