Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

ChocG
Válasz iKeksz kommentjére
2013. nov. 6. 21:48

várni kell pár percet míg befrissíti az újakat

Köszönöm.

BT86
2013. nov. 6. 22:17

várni kell pár percet míg befrissíti az újakat

Pontosabban játszani kell egy handet :)

iKeksz
Válasz BT86 kommentjére
2013. nov. 6. 22:21

Én a tapasztalataimból indultam ki :)
A régi laptopomnál volt, hogy már 5 handet is lejátszottam és még semmi vagy úgy érted, hogy partiba kell szállni?

BT86
2013. nov. 7. 0:22

Én a tapasztalataimból indultam ki :)
A régi laptopomnál volt, hogy már 5 handet is lejátszottam és még semmi vagy úgy érted, hogy partiba kell szállni?

Az előfordul :)
Jaja, csak úgy értettem, hogy amíg nincs új hh, addig hud nem is tudja mutatni az új statokat.
Az már más kérdés, hogy az adott gépnek mikorra sikerül megjelenítenie őket :)

iKeksz
Válasz BT86 kommentjére
2013. nov. 7. 15:18

Az előfordul :)
Jaja, csak úgy értettem, hogy amíg nincs új hh, addig hud nem is tudja mutatni az új statokat.
Az már más kérdés, hogy az adott gépnek mikorra sikerül megjelenítenie őket :)

Na ezaz, a mostanival szárnyal a HM2, nem is tudtam, hogy lehet ennyire is gyors :D

ChocG
Válasz BT86 kommentjére
2013. nov. 7. 19:58

Valami pedig nem stimmel nem nálam. Lejátszottam 30 handet, átültettek és lenullázta a statom, csak a bb-t írta pontosan. Lement 7 hand,nem ültettek át sehova és megint nullázta.Most 57 handnél vagyok a kliens statja szerint, a HUD meg mutat 7-et.

BT86
Válasz ChocG kommentjére
2013. nov. 7. 20:46

Valami pedig nem stimmel nem nálam. Lejátszottam 30 handet, átültettek és lenullázta a statom, csak a bb-t írta pontosan. Lement 7 hand,nem ültettek át sehova és megint nullázta.Most 57 handnél vagyok a kliens statja szerint, a HUD meg mutat 7-et.

A te statjaidat új asztalon mindig nullázni fogja, hogy lásd milyennek látnak az ellenfelek.

ChocG
Válasz BT86 kommentjére
2013. nov. 7. 20:52

A te statjaidat új asztalon mindig nullázni fogja, hogy lásd milyennek látnak az ellenfelek.

Ja,így akkor ok.Köszi.

ChocG
Válasz joad kommentjére
2013. nov. 8. 18:12

A PokerStarson szépen megy a HUD. A PartyPokeren nem megy.Ott mit kell beállítani? A site setupnál ki van pipálva zölddel a PArtyPoker.

iKeksz
Válasz ChocG kommentjére
2013. nov. 8. 18:55

A PokerStarson szépen megy a HUD. A PartyPokeren nem megy.Ott mit kell beállítani? A site setupnál ki van pipálva zölddel a PArtyPoker.

Én nem játszok ott, de el van mentve a partyn, hogy mentse a HH-kat?

Élő ügyfélszolgálat