Eltüntetni nem hinném, hogy lehet én pl. a zsetonokra(fent középen) tettem rá ott nem zavar semmit nekem, azért jó ez mert ha gyorsan el akarsz menteni egy leosztást akkor ott az uccso kasszára jobb klikk és mark hand, így majd gyorsabban elemezhetsz :)
A bal alsó sarokban lévő ablakra gondoltam.
Hud options/Config propreties a Last hand winnersnél tudod beállítani, hogy az elmúlt hány parti eredményét mutatja. szerintem állítsd 1-re. Akkor vissza is tudod nézni, illetve jelölni a handeket egyszerűbben, és nem foglal sok helyet.
Ahogy már írták, ilyen nézetnél a zsetonokra érdemes rárakni, vagy a bal felső sarokba, ha kicsit elhúzod jobbra a legfelső statot.
Sziasztok!
Ha emailben lekérem a leosztásaimat -amiket telefonról, vagy tabletről játszottam-, azt hogy tudom beimportálni a hm2-be?
köszi a segítséget előre is
Azt hiszem tömörített fájlban küldik, kicsomagolás után pedig mappából beimportálod és azt hiszem úgy már jó is lesz. Egyszer egy kérdésemre ezt küldte a support:
They will send you an email with links to zip files of your hand histories. Download all the zip files. Right-Click > Extract the contents of each zip file to a new folder. HM > Import From Folder for all of the unzipped hands.
Sziasztok!
Ha emailben lekérem a leosztásaimat -amiket telefonról, vagy tabletről játszottam-, azt hogy tudom beimportálni a hm2-be?
köszi a segítséget előre is
Azt hiszem tömörített fájlban küldik, kicsomagolás után pedig mappából beimportálod és azt hiszem úgy már jó is lesz. Egyszer egy kérdésemre ezt küldte a support:
They will send you an email with links to zip files of your hand histories. Download all the zip files. Right-Click > Extract the contents of each zip file to a new folder. HM > Import From Folder for all of the unzipped hands.
Mentsd el egy mappába és onnan importáld.
Mentsd el egy mappába és onnan importáld.
Kell lennie egy olyannak hogy megnyitás, és mellette letöltés. A letöltésre kattintva megadhatod hova mentse ( Firefox-nál automatikusan a Letöltés mappába teszi. )
gmail-ben (átkozott legyen aki kitalálta) hogy tudom elmenteni egy mappába a levelet?
bocs ha értetlennek tűnök:)