180 fős SNG-ekt játszok és a HUD valamiért nem az összes eddigi lejátszott hand statjait mutatja, hanem mindem versenynél 0 handről kezdi a statokat számolni, hiába játszottam már az illetővel. Teljes licenszes HM2-m van. MI lehet a probléma? Hol tudom beállítani, h az eddigi összes handjük alapján adja a statokat?
Előre is köszi a válaszokat!
Direkt. Így van infód az image-edtől az asztalnál. Annak nem vennéd hasznát, hogy az összes handed statjait mutatná.
Akkor hol van értelme használni, a összes kezet? Mert az elemző videókon általában több száz, ezer kezet látok egy-egy játékosnál...
Street by Street HUD
Sziasztok!
A hm2 ezen funkciójával kapcsolatban érdeklődnék, hogy van-e valakinek valamilyen tapasztalata. Egyáltalán sikerült már valakinek működésre bírni?
Ha valaki használja akkor írjon pls!!
Elég nagy segítség lenne nekem játék során.
Minden segítségért hálás lennék!
Köszi.
Ricsi
Csak missreadelt, azt hitte, hogy a saját statjaidra vonatkozik a kérdés.
HM2- beállitáshoz segitség
Sziasztok! :)
Nemrég töltöttem le a Hm2-őt. Jelenleg a trial verziót használom. Idővel szeretném is megvenni!
Viszont, szeretnék segitséget kérni a hud beállitáshoz.
Én CG Full ringet játszom.
Jelenleg ezeket a hudokat használom:
total hand, tot vpip, tot pfr, tot rfi, postflop agressor faktor
tot3bet, tot foldto3bet, flop cbet, flop foldto cbet, tot steal
Ez jó cgre? Ha esetleg tudnátok kicsit javitani, mit kéne hozzátnem vagy korrigálni azt megköszönném.
Meg lenne még egy kérdésem.
Játszok például a mai napon egy sessiont.
Holnap is . És ugyanazzal a játékossal találkozom mint tegnap. De a hud ujra 0-ról indult. Hogy lehet hogy ne nullárol induljon hanem amit tud a játékosrol azt mutassa?
Következő ami érdekelne MTT HUD.
Na ez az amit nem tudtam megcsinálni.
Tudnátok olyan hudokat mondani ami fontos mtt be?
Köszönöm a segítséget!
GL!
Senkinek semmi tapasztalata sincsen az utcánként változó HUD beállításával kapcsolatosan?:confused:
Sziasztok!
HM2 trialom lassan lejár, szeretnémmegvenni a licenszet,úgy tudom,hogy ha 2 user veszi akkor féláras.
Esetleg lenne aki hasonló cipőben jár, illetve olvasgattam itt az eladó licenszekről nem egészen értem, hogy is van ez?!
Akinek lenne vagy az első opcióba hajlamos részt venni kérem jelezzen:)
email: hini.ingatlan@gmail.com (mindennap nézem)
Köszi udv gl
Lehet ebben a lomban valahogy handeket exportálni?
Lehet ebben a lomban valahogy handeket exportálni?