Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

Slynzor
Válasz kiselmer kommentjére
2014. febr. 7. 0:02

180 fős SNG-ekt játszok és a HUD valamiért nem az összes eddigi lejátszott hand statjait mutatja, hanem mindem versenynél 0 handről kezdi a statokat számolni, hiába játszottam már az illetővel. Teljes licenszes HM2-m van. MI lehet a probléma? Hol tudom beállítani, h az eddigi összes handjük alapján adja a statokat?
Előre is köszi a válaszokat!

Nézd meg a HUD settings - general settingsben, hogy a "use session stats" be van-e pipálva. Ha igen, vedd ki.

kiselmer
Válasz BT86 kommentjére
2014. febr. 7. 14:24

Direkt. Így van infód az image-edtől az asztalnál. Annak nem vennéd hasznát, hogy az összes handed statjait mutatná.

Akkor hol van értelme használni, a összes kezet? Mert az elemző videókon általában több száz, ezer kezet látok egy-egy játékosnál...

Slynzor
Válasz kiselmer kommentjére
2014. febr. 7. 14:54

Akkor hol van értelme használni, a összes kezet? Mert az elemző videókon általában több száz, ezer kezet látok egy-egy játékosnál...

Csak missreadelt, azt hitte, hogy a saját statjaidra vonatkozik a kérdés.

Ricsi89
Válasz Ricsi89 kommentjére
2014. febr. 8. 14:42

Street by Street HUD

Sziasztok!

A hm2 ezen funkciójával kapcsolatban érdeklődnék, hogy van-e valakinek valamilyen tapasztalata. Egyáltalán sikerült már valakinek működésre bírni?
Ha valaki használja akkor írjon pls!!
Elég nagy segítség lenne nekem játék során.

Minden segítségért hálás lennék!

Köszi.

Ricsi

Senkinek semmi tapasztalata sincsen az utcánként változó HUD beállításával kapcsolatosan?:confused:

BT86
Válasz Slynzor kommentjére
2014. febr. 8. 20:04

Csak missreadelt, azt hitte, hogy a saját statjaidra vonatkozik a kérdés.

Félálomban nem szabad fórumozni :D

Gabor.
Válasz BT86 kommentjére
2014. febr. 10. 18:34

HM2- beállitáshoz segitség

Sziasztok! :)

Nemrég töltöttem le a Hm2-őt. Jelenleg a trial verziót használom. Idővel szeretném is megvenni!
Viszont, szeretnék segitséget kérni a hud beállitáshoz.
Én CG Full ringet játszom.
Jelenleg ezeket a hudokat használom:
total hand, tot vpip, tot pfr, tot rfi, postflop agressor faktor
tot3bet, tot foldto3bet, flop cbet, flop foldto cbet, tot steal

Ez jó cgre? Ha esetleg tudnátok kicsit javitani, mit kéne hozzátnem vagy korrigálni azt megköszönném.

Meg lenne még egy kérdésem.
Játszok például a mai napon egy sessiont.
Holnap is . És ugyanazzal a játékossal találkozom mint tegnap. De a hud ujra 0-ról indult. Hogy lehet hogy ne nullárol induljon hanem amit tud a játékosrol azt mutassa?

Következő ami érdekelne MTT HUD.
Na ez az amit nem tudtam megcsinálni.
Tudnátok olyan hudokat mondani ami fontos mtt be?

Köszönöm a segítséget!
GL!

kukutyin
Válasz Ricsi89 kommentjére
2014. febr. 10. 21:51

Senkinek semmi tapasztalata sincsen az utcánként változó HUD beállításával kapcsolatosan?:confused:

Én kipróbáltam már, de visszatértem a std-re. Ha bővebben érdekel, inkább PM, röviden annyi, hogy a live tracking miatt nincs infó ablak, ez jobban zavart, mint gondoltam.

ProAdel89
Válasz joad kommentjére
2014. febr. 11. 2:33

Sziasztok!

HM2 trialom lassan lejár, szeretnémmegvenni a licenszet,úgy tudom,hogy ha 2 user veszi akkor féláras.
Esetleg lenne aki hasonló cipőben jár, illetve olvasgattam itt az eladó licenszekről nem egészen értem, hogy is van ez?!
Akinek lenne vagy az első opcióba hajlamos részt venni kérem jelezzen:)
email: hini.ingatlan@gmail.com (mindennap nézem)
Köszi udv gl

Brader
Válasz joad kommentjére
2014. febr. 12. 13:10

Lehet ebben a lomban valahogy handeket exportálni?

BT86
Válasz Brader kommentjére
2014. febr. 12. 13:57

Lehet ebben a lomban valahogy handeket exportálni?

Home/Database/Export

Élő ügyfélszolgálat