Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

Brader
Válasz BT86 kommentjére
2014. febr. 12. 14:00

Home/Database/Export

Hogy lehettem ekkora...
TY

BennyGothiv
Válasz joad kommentjére
2014. febr. 12. 14:19

Pacific-en másnál se működik? Esetleg tud már valaki megoldást?

LVfan
Válasz BennyGothiv kommentjére
2014. febr. 13. 19:29

Pacific-en másnál se működik? Esetleg tud már valaki megoldást?

nálam se megy...

Roland1988HUN
Válasz joad kommentjére
2014. febr. 14. 3:02

Sziasztok!

Segítséget kérnék. Elszállt az egyik winyóm és persze pont ezen van a HM2. A program már nem indul el rajta de úgynéz ki kimenteni még tudok róla. Tudom a handaket valahogy így is Exportálni? A HM2Archive mappát már kimentettem ez sikerült. Ezen kívül mi az amit ki kéne mentenem? Előre is köszi.

zulusierra
Válasz BT86 kommentjére
2014. febr. 14. 12:09

Azt meg lehet oldani hogy a HUD-ra kitegye az open limpet, de a SB-t ne számolja bele?

BT86
Válasz zulusierra kommentjére
2014. febr. 14. 13:53

Azt meg lehet oldani hogy a HUD-ra kitegye az open limpet, de a SB-t ne számolja bele?

Szerintem rakd be a hudba a total limpet pl, és csinálj rá egy popup-ot, amiben szét van szedve a limp pozíciókra (plusz ugye akár több szükséges infót is bele lehet rakni)!

Ricsi89
Válasz kukutyin kommentjére
2014. febr. 14. 14:36

Én kipróbáltam már, de visszatértem a std-re. Ha bővebben érdekel, inkább PM, röviden annyi, hogy a live tracking miatt nincs infó ablak, ez jobban zavart, mint gondoltam.

Nagyon köszi a választ!!!

Sajnos nem tudok pmet küldeni. Azt mondta az ügyfélszolgálat, hogy nem vagyok elég aktív hozzá, mert nincs meg a 30 hozzászólásom...

De fogadni talán tudok.

Megadnád a skype neved egy kis beszélgetés erejéig?
Vagy az is jó ha pm-be leírod, csak válaszolni csak itt fogok tudni...

kukutyin
Válasz Ricsi89 kommentjére
2014. febr. 15. 1:02

Nagyon köszi a választ!!!

Sajnos nem tudok pmet küldeni. Azt mondta az ügyfélszolgálat, hogy nem vagyok elég aktív hozzá, mert nincs meg a 30 hozzászólásom...

De fogadni talán tudok.

Megadnád a skype neved egy kis beszélgetés erejéig?
Vagy az is jó ha pm-be leírod, csak válaszolni csak itt fogok tudni...

Lol, én se tudok neked PM-et küldeni, pedig másnak igen, nem tudom, milyen elven működik itt a fogadás, hány hozzászólás kell hozzá. A Skype-címemet nem szívesen írnám be ide, de tudok egy áthidaló megoldást: elég sok MTSNG-s/MTT-s fel van véve nekem Skype-on, ha írsz egy-két ismertebb nevet, aki neked is, tuti lesz közös, aztán rajta keresztül megkapod, ha az úgy jó neked.

jézuscsöpi
Válasz joad kommentjére
2014. febr. 15. 8:18

Sziasztok elég új vagyok a pókerben és szeretném megkérdezni ti ,hogy elemzitek a regek játékát HM2 -ben?

Előre is köszönöm

bacardi2268
Válasz BT86 kommentjére
2014. febr. 15. 17:55

tudnátok segíteni abban, hogy hogyan tudom megjeleníteni MTT-ken is a HUD-ot
pl egy 2+20$as MTT-n, micro és small stakeses HM-em van

CGmeknél simán megy a HUD, de 2 CG asztal mellett nem megy az MTT-n a HUD

Élő ügyfélszolgálat