Azt meg lehet oldani hogy a 2-3 fős handeket törölje az adatbázisból?
Purge-nél nem lehet ezt megadni, próbáltam olyat hogy exportálom a 4-6 fős handeket, és beimportálom egy új adatbázisba, de erre sem találok megoldást.
Azt meg lehet oldani hogy a 2-3 fős handeket törölje az adatbázisból?
Purge-nél nem lehet ezt megadni, próbáltam olyat hogy exportálom a 4-6 fős handeket, és beimportálom egy új adatbázisba, de erre sem találok megoldást.
More filters/Players between 2 and 3
Kijelölöd a handeket és delete.
Miért akarod őket törölni?
megőrült a progi! csak a fele bandának mutatja a HUDot az asztalon, sőt a popup nem annak a playának a statjait mutatja. mióta frissítettem, azóta egy kalap szar :/ valakinek hasonló?:confused:
A manóba már!
megőrült a progi! csak a fele bandának mutatja a HUDot az asztalon, sőt a popup nem annak a playának a statjait mutatja. mióta frissítettem, azóta egy kalap szar :/ valakinek hasonló?:confused:
A manóba már!
Go vissza HM1.
felrobban a fejem, két héttel ezelőtt még minden okés volt, ha beültem asztalhoz, automatikusan odaigazított a hudot ahová leültem, most meg hiába minden, nem követ a hud...
Go vissza HM1.
Azért mert egy beta frissítés bugos?
Mindenkinek gondja van vele, szóval tudnak a problémáról és sztem hamar kihozzák a javítást.
Ez a release működik:
http://www.holdemmanager.com/Downloads/7990_Hm2AutoUpdate.exe
Sztem fölösleges bekapcsolni hogy automatikusan frissítsen beta-ra is, ha valami nagyon fontos újítás van benne akkor lehet manuálisan frissíteni.
Backup / Export your HUD.
Close HM2.
Delete your prefs.xml file in the
Windows 7: C:\Users\{username}\AppData\Roaming\HoldemManager\ Config folder
Start HM2, and re-setup your seating preferences.
nekem ez segített