Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

gabaj
Válasz Slynzor kommentjére
2014. márc. 27. 15:44

Sziasztok! Igaz, hogy a HM2 sokszor lefagy, mert ezt sokan írják? És ha igen, milyen gép vagy géprész kell hozzá, hogy ne fagyjon le? Megéri megvenni? Vagy jobb a PT4?

Lordtebeli
Válasz joad kommentjére
2014. márc. 27. 16:15

Jobb a pt4 de azért annyira nem fagy! 4giga rammal màr hasít!

Lordtebeli
Válasz joad kommentjére
2014. márc. 27. 16:18

miért nem műxik a hud-on egy két dolog. most adtam hozzá a fold to flop cbet, de nem mér semmit :/ valami 5let?

Kifejtenéd bövebben?

d-_-b
Válasz Lordtebeli kommentjére
2014. ápr. 1. 17:55

Kifejtenéd bövebben?

nulla a stat, pedig már mutatnia kellene. plusz abban segítene valaki, hogy a HUD-ot minden uj asztalon más-más seatre tölti be a progi. persze a helyére tudom irányítani a nyilakkal, de már 6-8 asztalin kicsit zavaró klikkelgetni, hogy minden a helyén legyen.

érthető volt? :) kicsit zavaros

köszi

iKeksz
Válasz d-_-b kommentjére
2014. ápr. 1. 17:56

nulla a stat, pedig már mutatnia kellene. plusz abban segítene valaki, hogy a HUD-ot minden uj asztalon más-más seatre tölti be a progi. persze a helyére tudom irányítani a nyilakkal, de már 6-8 asztalin kicsit zavaró klikkelgetni, hogy minden a helyén legyen.

érthető volt? :) kicsit zavaros

köszi

site options prefered seatingnél állítsd be hova akarod

d-_-b
Válasz iKeksz kommentjére
2014. ápr. 1. 18:03

site options prefered seatingnél állítsd be hova akarod

nem igazán találom, nem vagyok láma pedig de itt már néztem. (persze előfordulhat, hogy vak vagyok (meg láma))

d-_-b
Válasz joad kommentjére
2014. ápr. 1. 18:10

ja igen megvan, de nem menti el a beállítást

tszalka
Válasz d-_-b kommentjére
2014. ápr. 2. 9:02

Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy mikor pl. játszom egy 180 fős SNG-t, akkor a HUD szépen elkezdi számolni a statokat, viszont mikor új asztalra kerülök minden, mindenkinél(azoknál is akiket az előző asztalnál számolt) 0-zódik, még nálam is. Ez normális, vagy van rá valami megoldás?

iKeksz
Válasz tszalka kommentjére
2014. ápr. 2. 12:18

Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy mikor pl. játszom egy 180 fős SNG-t, akkor a HUD szépen elkezdi számolni a statokat, viszont mikor új asztalra kerülök minden, mindenkinél(azoknál is akiket az előző asztalnál számolt) 0-zódik, még nálam is. Ez normális, vagy van rá valami megoldás?

A te statjaid mindig nullázza, mert imidzset mutat. A másikra nem tudom a választ elvileg kéne mutatni a statokat arról, akivel már játszottál.

Slynzor
Válasz tszalka kommentjére
2014. ápr. 2. 12:46

Sziasztok,

Esetleg HUD Settings - General Settings - Use session stats nincs bepipálva?

Élő ügyfélszolgálat