Nem tudjátok hogy a HM2 miért nem működhet nálam Zoomon? A handeket importálja meg minden, csak egyszerűen nem írja ki a HUDot.
Nem tudjátok hogy a HM2 miért nem működhet nálam Zoomon? A handeket importálja meg minden, csak egyszerűen nem írja ki a HUDot.
Köszönöm! :)
Köszönöm a segítséget, sikerült. Az tévesztett meg, hogy egy korábbi fórumozó pont az ellenkezőjét mondta.
Elkezdtem beüzemelni a HM2-őt ( eddig HM1-et használtam). Ftp-n játszom MTT-ket, a HMArchiv mappából importáltam HM2-be. A tournament result-nál fölül egy sárga csíkban piros betűkkel írja a program: Warning: Restricted Hands! Ez mit akar jelenteni? Nemrég vettem meg a HM2 pro licenszet, akkor mit korlátoznak?
Ez a piros figyelmeztetés valahogy magától eltűnt. Még azt nem tudom, hogy ha magamról van kb 850 K hand, akkor a replayerben miért csak 20 K látható?
Ez a piros figyelmeztetés valahogy magától eltűnt. Még azt nem tudom, hogy ha magamról van kb 850 K hand, akkor a replayerben miért csak 20 K látható?
Még egy apró dolog amit nem értek. Ha FTP-n a 2,2 $-os rebuy, rush, multientry versenyen van HUD, akkor a 5,5 $-os freezeout multientry-n miért nincs. Valamit nekem kell még beállítani, amit nem vettem észre?