Nem tudom mennyi lehet, de én kisebb egységekben próbálnám szakaszosan importálni a handeket. Amikor HM1 hmarchive mappából importáltam HM2-be közel ennyi handet szétszállt a HM2, a gépemnek bírnia kellett volna, i5 proc., 8 gb ram. Havi tagolásban importáltam, és működött.
Köszi szépen! ;)
Hud
Jónapot!
180-fős sngket tolok vegyesen 45fősökkel a HUD statisztikáim az ellenfeleimről rendre nullázódnak 3 esetben: uj asztalra ültetésnél, ha az illető visz egy nagy potot vagy ha az illető veszít egyet. A Select player opciónál látom, hogy az ellenfelemről van 300handem de az asztalnál max 10et látok ..azt is csak egy darabig.Légyszi aki tud segítsen mindenre készségesen válaszolok!:(
Már annyira mutogatta, hogy frissítsek, hogy frissítettem. Persze hogy nincs HUD sehol! Piccsába
HM1-ben volt tourney resultsban napi eredmény roi-val winnings-el, HM2-ben hol találok ilyet?
HM1-ben volt tourney resultsban napi eredmény roi-val winnings-el, HM2-ben hol találok ilyet?
More reports/Date time/Tournament results by day?
Ez a hét napjai szerint szűr, én arra gondoltam, hogy kiadja az eredményeket év, hónap, nap szerint.
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban hogy van egy játékosról mondjuk 5k handem amit cashgambe ellenem játszott , de ha mondjuk tornán egy asztalhoz ültetnek minket akkor úgymond "előlről" 0handem lesz róla. Tudja valaki h ez miért van?
nem külön kezeli a CG és a tournament handeket?