Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

CsabiST
Válasz joad kommentjére
2014. jún. 11. 22:36

Szevasztok. Újra raktam az egész gépem.
Feltelepítettem a HM2 -t és mikor elindítanám ez az üzenet jelenik meg a windowsba:

Az alkalmazás futtatáshoz előbb telepítenie kell a .NET-keretrendszer következő verzióinak egyikét: v4.0
A.NET-keretrendszer megfelelő verziójának beszerzéséről az alkalmazás készítőjétől kaphat tájékoztatás.

Ezt honna tudom leszedni? Esetleg valami linket hozzá?
Köszi a segítséged előre is.
Üdv CsabiST

CsabiST
Válasz CsabiST kommentjére
2014. jún. 11. 22:50

Szevasztok. Újra raktam az egész gépem.
Feltelepítettem a HM2 -t és mikor elindítanám ez az üzenet jelenik meg a windowsba:

Az alkalmazás futtatáshoz előbb telepítenie kell a .NET-keretrendszer következő verzióinak egyikét: v4.0
A.NET-keretrendszer megfelelő verziójának beszerzéséről az alkalmazás készítőjétől kaphat tájékoztatás.

Ezt honna tudom leszedni? Esetleg valami linket hozzá?
Köszi a segítséged előre is.
Üdv CsabiST

Újra indítással megoldódott. :)

BT86
Válasz Aptok kommentjére
2014. jún. 11. 22:52

Hi!
Nem egészen tudom mi történt. Elindítottam a HM et de nem történt semmi. (Közbe indultak az asztalok) Aztán láttam hogy kiír valami olyasmit hogy nem tud csatlakozni az adatbázishoz mert rossz a kód. (pedig nem állítottam semmit). Rákattintotam vallamire azt hittem itt lehet beírni a kódott vagy uj kódot megadni de nem tudom pontosan mert jöttek az asztalok. Aztán nekem úgy tűnik csinált egy új adatbázist és a Database manegmentben nem látom a régit. Lehet, hogy letöröltem véletlenül ? Nem tudom és ha uj adatbázist csinált így session végén van benne 1700 hand akkor 1800MB kell foglalnia ? Nagyon soknak tűnik. De csak a mai handek vannak benne. Jó lenne valahogy visszakapni a régit mert így a megjelölt handjeim eltűnek. Valakinek valami ötlet. Előre is thx

8.4-nél ilyenkor kell egy server restart, ha nem tud csatlakozni.
Ha jól emlékszek amikor már tud csatlakozni akkor kérdezi meg, hogy csinálni akarsz-e újat, vagy megnyitni a régit. Nem is értettem, hogy miért nem az az alapértelmezett :)
Postgresql/pgadmin III-ban meg tudod nézni, hogy megvan-e az adatbázis.
HM restart után se látja?

kertitorp
Válasz Aptok kommentjére
2014. jún. 11. 23:13

Hi!
Nem egészen tudom mi történt. Elindítottam a HM et de nem történt semmi. (Közbe indultak az asztalok) Aztán láttam hogy kiír valami olyasmit hogy nem tud csatlakozni az adatbázishoz mert rossz a kód. (pedig nem állítottam semmit). Rákattintotam vallamire azt hittem itt lehet beírni a kódott vagy uj kódot megadni de nem tudom pontosan mert jöttek az asztalok. Aztán nekem úgy tűnik csinált egy új adatbázist és a Database manegmentben nem látom a régit. Lehet, hogy letöröltem véletlenül ? Nem tudom és ha uj adatbázist csinált így session végén van benne 1700 hand akkor 1800MB kell foglalnia ? Nagyon soknak tűnik. De csak a mai handek vannak benne. Jó lenne valahogy visszakapni a régit mert így a megjelölt handjeim eltűnek. Valakinek valami ötlet. Előre is thx

Egy adatbázist nem tudsz úgy törölni, hogy azt ne vedd észre. A biztonság kedvéért PgAdmin 3-ban nézd meg, ott látod az összes létező adatbázist.

Aptok
Válasz joad kommentjére
2014. jún. 12. 8:15

PGAdmin3 ba ha belépek akkor. Azt látom hogy bal oldalt hogy Server(1). Allata meg hohy PostgreSQL 8.4 (localhost : ....) De ez előtt az alsó sor előtt van egy piros x. Ha rámegyek akkor jobb oldalt Conected No van kiirva. Ha csatlakozok allor bal oldalt a legordülő menüben Databases nél 2 van Holdemmnanger2 meg egy postgreres nevű de HM 2 ben csak a Holdemanager 2-t látom. (HM restart után is). Hogy kell itt a servert restartoloni?

Maxxxika
Válasz joad kommentjére
2014. jún. 12. 8:29
Aptok
Válasz joad kommentjére
2014. jún. 12. 9:10

Restartoltam és ujra bejött az az ablak mint tegnap, hogy nem tud csatlakozni a serverhez. Újraindítottam a gépet akkor tudott de csak a tegnapi adatbázishoz. De mostmár megvan a probléma. Tehát pgAdmin3 ban látom a régi adatbázist(Tehát nem töröltem le) HM2 ben database manegmentben viszont nem. Hogy lehet ezt megoldani ?

kertitorp
Válasz Aptok kommentjére
2014. jún. 12. 10:38

Restartoltam és ujra bejött az az ablak mint tegnap, hogy nem tud csatlakozni a serverhez. Újraindítottam a gépet akkor tudott de csak a tegnapi adatbázishoz. De mostmár megvan a probléma. Tehát pgAdmin3 ban látom a régi adatbázist(Tehát nem töröltem le) HM2 ben database manegmentben viszont nem. Hogy lehet ezt megoldani ?

Lehet, hogy csak okoskodok, de nem blokkolja a Postgres-t vírusírtó, vagy tűzfal?

BT86
Válasz Aptok kommentjére
2014. jún. 12. 11:08

Amikor nem indul, keresd ki a start menüben a postgresql/start servert!
Utána elvileg csatlakozni fog, azt hiszem ki is zöldül vmi felirat.
Ezután lehet kiválasztani, hogy már létező adatbázist nyisson meg (use existing database vmi).

Aptok
Válasz joad kommentjére
2014. jún. 12. 12:54

Tehát mégegyszer a probléma. Elindul a HM a postgresSQL minden elindul (nem blokolja vírusírtó), de a HM 2 ben a database manegmentben nincs ott az az adatbázis amit eddig használtam. Csak egy másik adatbázis van ott amit tegnap hoztam létre Játék közben. PGadmin3 ben viszont látom hogy 2 adatbázisom van. (De HM ben nem tudom kiválasztani a másikat)

Élő ügyfélszolgálat