de lehet , ez a baj hogy nem tudom hogy van beállítva. Nem lehet ezt valahogy át állítani hogy közösen kezelje?
de lehet , ez a baj hogy nem tudom hogy van beállítva. Nem lehet ezt valahogy át állítani hogy közösen kezelje?
ja igazad lehet , azért köszi :)
popup kérdés
Sziasztok!
Arra lennék kiváncsi,hogy kell beállítani a popup-ot, hogy így nézzenki,már egy csomó videóban láttam.
Minden adat szerepel benne, nekem a "régi" szürke jelenik meg,mikor rá kattintok a HUD-ra.
??
Köszönöm!
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Sziasztok!
Arra lennék kiváncsi,hogy kell beállítani a popup-ot, hogy így nézzenki,már egy csomó videóban láttam.
Minden adat szerepel benne, nekem a "régi" szürke jelenik meg,mikor rá kattintok a HUD-ra.
??
Köszönöm!
Hat ezt sajat magadnak kell elkesziteni, de nem is baj, mert csak segiteni fog. HUD settings,popup designer
Hát ez így nem megy:D
Sziasztok!
??
Köszönöm!
Valami pofátlan módon elkezdett akadni a hm-em, pedig szó sem volt sok asztalról.
Ki mondaná meg nekem, hogy milyen ügyeskedésekkel lehet megelőzni az ilyesmit?
Köszöntem.
Hi!
Nem egészen tudom mi történt. Elindítottam a HM et de nem történt semmi. (Közbe indultak az asztalok) Aztán láttam hogy kiír valami olyasmit hogy nem tud csatlakozni az adatbázishoz mert rossz a kód. (pedig nem állítottam semmit). Rákattintotam vallamire azt hittem itt lehet beírni a kódott vagy uj kódot megadni de nem tudom pontosan mert jöttek az asztalok. Aztán nekem úgy tűnik csinált egy új adatbázist és a Database manegmentben nem látom a régit. Lehet, hogy letöröltem véletlenül ? Nem tudom és ha uj adatbázist csinált így session végén van benne 1700 hand akkor 1800MB kell foglalnia ? Nagyon soknak tűnik. De csak a mai handek vannak benne. Jó lenne valahogy visszakapni a régit mert így a megjelölt handjeim eltűnek. Valakinek valami ötlet. Előre is thx