Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

donkbet90
Válasz Maxxxika kommentjére
2014. máj. 24. 21:37

de lehet , ez a baj hogy nem tudom hogy van beállítva. Nem lehet ezt valahogy át állítani hogy közösen kezelje?

BT86
Válasz donkbet90 kommentjére
2014. máj. 24. 21:48

de lehet , ez a baj hogy nem tudom hogy van beállítva. Nem lehet ezt valahogy át állítani hogy közösen kezelje?

Nem.
De egyébként meg csak hamis képet adna a játékáról.

donkbet90
Válasz BT86 kommentjére
2014. máj. 24. 22:24

ja igazad lehet , azért köszi :)

ProAdel89
Válasz Iniesta kommentjére
2014. máj. 27. 13:47

popup kérdés

Sziasztok!

Arra lennék kiváncsi,hogy kell beállítani a popup-ot, hogy így nézzenki,már egy csomó videóban láttam.
Minden adat szerepel benne, nekem a "régi" szürke jelenik meg,mikor rá kattintok a HUD-ra.

??
Köszönöm!

Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

danfiu
Válasz ProAdel89 kommentjére
2014. máj. 27. 13:58

Sziasztok!

Arra lennék kiváncsi,hogy kell beállítani a popup-ot, hogy így nézzenki,már egy csomó videóban láttam.
Minden adat szerepel benne, nekem a "régi" szürke jelenik meg,mikor rá kattintok a HUD-ra.

??
Köszönöm!

Hat ezt sajat magadnak kell elkesziteni, de nem is baj, mert csak segiteni fog. HUD settings,popup designer

ProAdel89
Válasz danfiu kommentjére
2014. máj. 27. 14:24

Hat ezt sajat magadnak kell elkesziteni, de nem is baj, mert csak segiteni fog. HUD settings,popup designer

Hát ez így nem megy:D

BT86
2014. máj. 27. 15:19

Hát ez így nem megy:D

Ami a képen van, az egy egyedi hud. Ugyanazt nem hiszem, hogy sok videóban láttad :)
Ott kell beállítani, ahol Dánfiú írta. New popup, és neked kell berakosgatni a statokat, szövegeket...

Tir-X
2014. máj. 27. 15:25

Sziasztok!

??
Köszönöm!

Egy korábbi videómban részletesen megmutatom, hogy kell ilyet csinálni:

Póker Akadémia Videók / Oktató videók / Te is nyerhetsz! / Te is nyerhetsz (11. rész) - Az elengedhetetlen segédeszközök III. | Online poker, Rakeback, Póker bónusz

BelaKecske
Válasz joad kommentjére
2014. jún. 4. 20:13

Valami pofátlan módon elkezdett akadni a hm-em, pedig szó sem volt sok asztalról.
Ki mondaná meg nekem, hogy milyen ügyeskedésekkel lehet megelőzni az ilyesmit?

Köszöntem.

Aptok
Válasz joad kommentjére
2014. jún. 11. 22:28

Hi!
Nem egészen tudom mi történt. Elindítottam a HM et de nem történt semmi. (Közbe indultak az asztalok) Aztán láttam hogy kiír valami olyasmit hogy nem tud csatlakozni az adatbázishoz mert rossz a kód. (pedig nem állítottam semmit). Rákattintotam vallamire azt hittem itt lehet beírni a kódott vagy uj kódot megadni de nem tudom pontosan mert jöttek az asztalok. Aztán nekem úgy tűnik csinált egy új adatbázist és a Database manegmentben nem látom a régit. Lehet, hogy letöröltem véletlenül ? Nem tudom és ha uj adatbázist csinált így session végén van benne 1700 hand akkor 1800MB kell foglalnia ? Nagyon soknak tűnik. De csak a mai handek vannak benne. Jó lenne valahogy visszakapni a régit mert így a megjelölt handjeim eltűnek. Valakinek valami ötlet. Előre is thx

Élő ügyfélszolgálat