Sziasztok!
Kérdésem a következő :
Ha a pokerstars-tol e-mailben kérek es kapok hand historyt, azt hogyan tudom beolvastatni a HM2-vel?
(Utazás közben a mobilomon játszogatok es jo lenne azokat a handeket is hozzáadni a database-hez)
Sziasztok!
Kérdésem a következő :
Ha a pokerstars-tol e-mailben kérek es kapok hand historyt, azt hogyan tudom beolvastatni a HM2-vel?
(Utazás közben a mobilomon játszogatok es jo lenne azokat a handeket is hozzáadni a database-hez)
Sajna csak egyszeru emailban kuldi, nem csatolt fájlban...
eloszor azt probaltam, hogy a szoveget bemasolom egy txt file-ba es azt olvastatom be a HEM2-vel, de nem lett ugy jo...
ezert kerdeztem itt, hatha vkinek van valami kiprobalt megoldasa- mukodokepes otlete....
A txt-s megoldásnak működnie kéne.
Hali!
Valaki használ windows 8.1-en hm2-öt? most lett újrahúzva a gépem és a hm2 nem importálja a hand-eket, manuálisan be tudom húzni őket, de elég zavaró, hogy játék közben nem frissít. Légyszi segítsen, aki tud!
Csak nekem szokott szétfagyni minden a HM-től? stars asztalok befeketednek, vagy elfehérednek és kiültet mire magához tér
Csak nekem szokott szétfagyni minden a HM-től? stars asztalok befeketednek, vagy elfehérednek és kiültet mire magához tér
Hát igen, elférne még egy kis memo a gépbe. thx
Hát igen, elférne még egy kis memo a gépbe. thx
backup
sziasztok!
ujra kellene raknom a gépemet, de backupnál ezt az üzenetet kapom,
WARNING BACKUPS MADE WITH THIS VERSION CAN ONLY BE RESTORED IN
HM 2.0.0.1779 OR NEWER
mi ilyenkor a teendö,segitségeteket elöre is köszönöm!