Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

Koszka9999
Válasz kertitorp kommentjére
2014. júl. 3. 18:57

Ilyen esetben próbáld meg a table finder-rel. A HM support-nak is írj, tudják már meg mennire "jól" működik a programjuk.

Jah mindjárt írok nekik, egyik haverom szerint HM2-n nem tudta behozni, viszont PT4-en hibátlan... nah majd kiderül hamarosan.

donkbet90
Válasz Koszka9999 kommentjére
2014. júl. 4. 13:59

sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne hogy ki Exportáltam a HM2ből a HUD-omat majd be importáltam az új gépembe, de viszont nem találom a Popup Dessigner-be a szerkesztett popupjaimat. Tudja valaki hogy azt honnan tudom ki exportálni vagy ki másolni valahonnan?

gab1ka
Válasz joad kommentjére
2014. júl. 8. 13:17

Üdv létezik valami lelőhely a régebbi Holdem Manager 2 verziókhoz?

Konkrétan a 2.0.0.7790 kéne de bárhogy keresem nem találom :(

Szerk.:

https://poker-akademia.com/vBulletin/szoftverek/17830-holdem-manager-2-az-uj-hm2-topikja-159.html#post594678

danfiu már megválaszolta valaki másnak, utólag is köszönöm!

nemértekhozzáde...
Válasz joad kommentjére
2014. júl. 8. 22:53

Sziasztok !

Három statot keresnék , remélem tudtok segíteni .
1.
Szitu ,hogy : CO-n emelek, D call , floppon nem cbetelek, és Ő hány százalékban hívja meg,mertnem Cbeteltem.

2.Szitu , hogy : CO-n emelek, D call, floppon CBETELEK , Ő CALL , Turnon ha checkelek hány %-ban hívja ?

3.Szitu , hogy : CO-n emelek, BB call , BB check , ÉN IS CHECK , Hány %-ban fogja Donkolni a Turn-t?

gab1ka
Válasz joad kommentjére
2014. júl. 9. 7:59

A Bet vs Missed Cbet fül alatt találod utcánként lebontva.

nemértekhozzáde...
Válasz joad kommentjére
2014. júl. 9. 13:29

Ezek a statok mit jeletenek, egy pélával illusztrálja is valaki létszíve !

Előre is nagyon szépen köszönöm !

1. Flop bet vs Missed CB IP
2. Overall bet vs Missed CB OOP
3. Turn Bet vs Missed Flop CB OOP

van Gerwen
Válasz nemértekhozzáde... kommentjére
2014. júl. 10. 19:37

HM1-em van, a HUD csak mtt-n működik, cg-n, sng-n nem. De versenyen viszont kifogástalanul. Ez mitől van és mit lehet csinálni, hogy jó legyen?

d-_-b
Válasz van Gerwen kommentjére
2014. júl. 10. 20:14

HM1-em van, a HUD csak mtt-n működik, cg-n, sng-n nem. De versenyen viszont kifogástalanul. Ez mitől van és mit lehet csinálni, hogy jó legyen?
ha a psrol van szo, akkor allitsd be a historyt. Sztem csak a tourney history van belove.

van Gerwen
Válasz d-_-b kommentjére
2014. júl. 10. 20:23

ha a psrol van szo, akkor allitsd be a historyt. Sztem csak a tourney history van belove.

Jaja PS, de be van állítva a history is.

d-_-b
Válasz joad kommentjére
2014. júl. 10. 20:27

Hmm, akkor passz

Élő ügyfélszolgálat