Ilyen esetben próbáld meg a table finder-rel. A HM support-nak is írj, tudják már meg mennire "jól" működik a programjuk.
sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy ki Exportáltam a HM2ből a HUD-omat majd be importáltam az új gépembe, de viszont nem találom a Popup Dessigner-be a szerkesztett popupjaimat. Tudja valaki hogy azt honnan tudom ki exportálni vagy ki másolni valahonnan?
Üdv létezik valami lelőhely a régebbi Holdem Manager 2 verziókhoz?
Konkrétan a 2.0.0.7790 kéne de bárhogy keresem nem találom :(
Szerk.:
https://poker-akademia.com/vBulletin/szoftverek/17830-holdem-manager-2-az-uj-hm2-topikja-159.html#post594678
danfiu már megválaszolta valaki másnak, utólag is köszönöm!
Sziasztok !
Három statot keresnék , remélem tudtok segíteni .
1.
Szitu ,hogy : CO-n emelek, D call , floppon nem cbetelek, és Ő hány százalékban hívja meg,mertnem Cbeteltem.
2.Szitu , hogy : CO-n emelek, D call, floppon CBETELEK , Ő CALL , Turnon ha checkelek hány %-ban hívja ?
3.Szitu , hogy : CO-n emelek, BB call , BB check , ÉN IS CHECK , Hány %-ban fogja Donkolni a Turn-t?
A Bet vs Missed Cbet fül alatt találod utcánként lebontva.
Ezek a statok mit jeletenek, egy pélával illusztrálja is valaki létszíve !
Előre is nagyon szépen köszönöm !
1. Flop bet vs Missed CB IP
2. Overall bet vs Missed CB OOP
3. Turn Bet vs Missed Flop CB OOP
HM1-em van, a HUD csak mtt-n működik, cg-n, sng-n nem. De versenyen viszont kifogástalanul. Ez mitől van és mit lehet csinálni, hogy jó legyen?
HM1-em van, a HUD csak mtt-n működik, cg-n, sng-n nem. De versenyen viszont kifogástalanul. Ez mitől van és mit lehet csinálni, hogy jó legyen?ha a psrol van szo, akkor allitsd be a historyt. Sztem csak a tourney history van belove.
ha a psrol van szo, akkor allitsd be a historyt. Sztem csak a tourney history van belove.
Hmm, akkor passz