HM1-em van, a HUD csak mtt-n működik, cg-n, sng-n nem. De versenyen viszont kifogástalanul. Ez mitől van és mit lehet csinálni, hogy jó legyen?
A PS angolra van állítva?
HM1-em van, a HUD csak mtt-n működik, cg-n, sng-n nem. De versenyen viszont kifogástalanul. Ez mitől van és mit lehet csinálni, hogy jó legyen?
jaja, amugy tenyleg valtani kell, mert nekem sem tokeletes a hm1. Nemreg nekem is behalt az egesz, mostanaban mar tudom hasznalni. Bar en nem cg-zek, ott nem tom mi a helyzet. En hasznalom a hm2-t is, de az sem tokeletes, lehet PT4 lesz a megoldas :D
kérés/kérdésem lenne: HM2 ipoker speed asztalokon nem működik. sima asztalokon megy gond nélkül, de speeden sem cg, sem tourney asztalokon nem megy a HUD? nálam van valami hiba, vagy ez ilyen? ha nálam, akkor meg tudná valaki mondani, hogy mit kellene beállítanom? kösz
HUD beállítás
Üdv!
Még csak most ismerkedem a HM2-vel.
A HUD-ban a számok mellé a rövidítéseket kiraktam. Szeretném, hogy a rövidítés ugyanolyan színnel legyen mint a hozzá tartozó szám. Mint például ebben a videóban is van:
Póker Akadémia Videók / Oktató videók / Lucsi / Oktató videók / Lucsi - Newb Guy big11 win leakfinder (1.rész) | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
Tud valaki segíteni ennek a beállításában?
Előre is köszönöm!
Sziasztok! Valaki kérdezte már vagy ha nem hogy mentem a hm2 handjeit a hm1be? Csak simán be kell másolni a HMarchive-ot a hm1-be vagy van valami más is? Köszi
Üdv!
Még csak most ismerkedem a HM2-vel.
A HUD-ban a számok mellé a rövidítéseket kiraktam. Szeretném, hogy a rövidítés ugyanolyan színnel legyen mint a hozzá tartozó szám. Mint például ebben a videóban is van:
Póker Akadémia Videók / Oktató videók / Lucsi / Oktató videók / Lucsi - Newb Guy big11 win leakfinder (1.rész) | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
Tud valaki segíteni ennek a beállításában?
Előre is köszönöm!
Sziasztok! Valaki kérdezte már vagy ha nem hogy mentem a hm2 handjeit a hm1be? Csak simán be kell másolni a HMarchive-ot a hm1-be vagy van valami más is? Köszi
Jaja, csak beimportalod a HM2 archiv-ot