Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

gab1ka
Válasz van Gerwen kommentjére
2014. júl. 11. 8:35

HM1-em van, a HUD csak mtt-n működik, cg-n, sng-n nem. De versenyen viszont kifogástalanul. Ez mitől van és mit lehet csinálni, hogy jó legyen?

A HM1 támogatása már április 30-án megszűnt.HM2 vagy PT4..

Maxxxika
Válasz joad kommentjére
2014. júl. 11. 9:15

A PS angolra van állítva?

kertitorp
Válasz van Gerwen kommentjére
2014. júl. 11. 9:41

HM1-em van, a HUD csak mtt-n működik, cg-n, sng-n nem. De versenyen viszont kifogástalanul. Ez mitől van és mit lehet csinálni, hogy jó legyen?

Full Tilten a versenyek kb felén nincs HUD HM1-nél, ezért váltottam HM2-re. Javaslom neked is, a HM1 egyre használhatatlan lesz.

d-_-b
Válasz joad kommentjére
2014. júl. 11. 13:46

jaja, amugy tenyleg valtani kell, mert nekem sem tokeletes a hm1. Nemreg nekem is behalt az egesz, mostanaban mar tudom hasznalni. Bar en nem cg-zek, ott nem tom mi a helyzet. En hasznalom a hm2-t is, de az sem tokeletes, lehet PT4 lesz a megoldas :D

samseaborn
Válasz joad kommentjére
2014. júl. 11. 18:36

kérés/kérdésem lenne: HM2 ipoker speed asztalokon nem működik. sima asztalokon megy gond nélkül, de speeden sem cg, sem tourney asztalokon nem megy a HUD? nálam van valami hiba, vagy ez ilyen? ha nálam, akkor meg tudná valaki mondani, hogy mit kellene beállítanom? kösz

husosfagyi
Válasz samseaborn kommentjére
2014. júl. 12. 15:53

HUD beállítás

Üdv!

Még csak most ismerkedem a HM2-vel.
A HUD-ban a számok mellé a rövidítéseket kiraktam. Szeretném, hogy a rövidítés ugyanolyan színnel legyen mint a hozzá tartozó szám. Mint például ebben a videóban is van:
Póker Akadémia Videók / Oktató videók / Lucsi / Oktató videók / Lucsi - Newb Guy big11 win leakfinder (1.rész) | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
Tud valaki segíteni ennek a beállításában?
Előre is köszönöm!

VTomi24
Válasz joad kommentjére
2014. júl. 13. 15:00

Sziasztok! Valaki kérdezte már vagy ha nem hogy mentem a hm2 handjeit a hm1be? Csak simán be kell másolni a HMarchive-ot a hm1-be vagy van valami más is? Köszi

VTomi24
Válasz husosfagyi kommentjére
2014. júl. 13. 15:02

Üdv!

Még csak most ismerkedem a HM2-vel.
A HUD-ban a számok mellé a rövidítéseket kiraktam. Szeretném, hogy a rövidítés ugyanolyan színnel legyen mint a hozzá tartozó szám. Mint például ebben a videóban is van:
Póker Akadémia Videók / Oktató videók / Lucsi / Oktató videók / Lucsi - Newb Guy big11 win leakfinder (1.rész) | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
Tud valaki segíteni ennek a beállításában?
Előre is köszönöm!

Nincs előttem a progi, de vegyél föl skypeon és megmutatom. Nickem ugyanez.

d-_-b
Válasz VTomi24 kommentjére
2014. júl. 13. 19:22

Sziasztok! Valaki kérdezte már vagy ha nem hogy mentem a hm2 handjeit a hm1be? Csak simán be kell másolni a HMarchive-ot a hm1-be vagy van valami más is? Köszi

Jaja, csak beimportalod a HM2 archiv-ot

VTomi24
Válasz d-_-b kommentjére
2014. júl. 14. 0:01

Jaja, csak beimportalod a HM2 archiv-ot

Köszönöm sikerült!

Élő ügyfélszolgálat