Be lehet valahogy állítani, hogy csak a befejezett sngt mutassa a grafikonon?
Egy win reinstall megoldotta a problémát. Érett már nagyon a dolog.
ps-en nincs hudom tegnap még minden ok volt, ma meg semmi semmit nem állítottam el egyszerűen nincs. default fejléc kint van de hud sehol... pls help!! tyty (Mtt-ről van szó zoom-on pl van..
Sziasztok
Tegnap vettem egy lapost felraktam A HM2 mindent beállítottam rajta hogy a pokerstr hova mentse a handet illetve a hm2 hjonnan importalja angolul termeszetesen. Minden működik handak importálodnak stb de a HUD ot nem látom az asztalokon.A HM oldalan RESET ALL PROFILES-t is probaltam de semmi.
Ha valaki találkozott már a problémával és tudja a megoldás kérem ossza meg velem.
Koszonom a segitseget
udv kednaap
A HM2-ben készített jegyzeteket, illetve HUD és egyéb configokat hova/melyik fájlba menti a progi? Most így hirtelen egyiket sem találom...
Sziasztok!Tegnap újraraktam a gépemet, felraktam az avast-ot majd próbáltam letölteni a hm2-t, de akár honnan töltöm azt írja ki h vmi win32malware-gen-t blokkol ezért a letöltés siekrtelen. Ilyenkor mivan?Kérjem meg havert h küldje át az install fájlt?Azt nem fogja blokkolni?
Sziasztok!Tegnap újraraktam a gépemet, felraktam az avast-ot majd próbáltam letölteni a hm2-t, de akár honnan töltöm azt írja ki h vmi win32malware-gen-t blokkol ezért a letöltés siekrtelen. Ilyenkor mivan?Kérjem meg havert h küldje át az install fájlt?Azt nem fogja blokkolni?
Okkés, csak attól félek h ez egy komolyabb vírus :S Bár azt nem értem h a hm oldalán miért lenne ilyen vírus... na mind1
Okkés, csak attól félek h ez egy komolyabb vírus :S Bár azt nem értem h a hm oldalán miért lenne ilyen vírus... na mind1
BT86 köszönöm az infokat!