Sziasztok!Tegnap újraraktam a gépemet, felraktam az avast-ot majd próbáltam letölteni a hm2-t, de akár honnan töltöm azt írja ki h vmi win32malware-gen-t blokkol ezért a letöltés siekrtelen. Ilyenkor mivan?Kérjem meg havert h küldje át az install fájlt?Azt nem fogja blokkolni?
Csak még1 kérdés. Ha vissza nézek egy versenyt hm-ben azt hol találom meg a gépen? Ill a hm-ben van olyan opció h egyből megmutassa hol vannak azok a leosztások? Már egy ideje bénázgatok, de nem találom meg ugyanazokat a leosztásokat... tudnátok segíteni?
Csak még1 kérdés. Ha vissza nézek egy versenyt hm-ben azt hol találom meg a gépen? Ill a hm-ben van olyan opció h egyből megmutassa hol vannak azok a leosztások? Már egy ideje bénázgatok, de nem találom meg ugyanazokat a leosztásokat... tudnátok segíteni?
Sajna vmi nem stimmel... Ott vannak a handek a gépen a hm mappában, de mikor megnyitom a hm-et(programot) nem találom ugyanazokat a handeket... jó vagyok mi? :D
Oké én néztem el vmit, de nagyon...atya ég... Köszi a segítséget, ott volt minden!csak én a módosítás dátumát néztem nem pedig a verseny kezdetének dátumát :D
A HM2 frissítés óta megbolondult a HUD a Fult Tilt rush verseny asztalain. Tudja valaki a gyógyírt?
A HM2 frissítés óta megbolondult a HUD a Fult Tilt rush verseny asztalain. Tudja valaki a gyógyírt?
Valószínű az lesz a megoldás, ha a régi verziót használom tovább, amíg ezek kiokoskodják mi lehet a baj.
Üdv!
Szerintetek a HM1 még megy a Poker Starson, illetve ha megy, akkor a leosztásokat át lehet rakni HM2-re?
Az a helyzet, hogy nekem HM1-em van (az sincs fenn a gépen, azért nem próbáltam ), de havernak , akivel elemeznénk, HM2-je van. Ezért a furcsa kérdés.
másnál sincs HUD PS zoom-on?