Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

kertitorp
Válasz cappy16 kommentjére
2014. okt. 1. 9:07

Sziasztok!Tegnap újraraktam a gépemet, felraktam az avast-ot majd próbáltam letölteni a hm2-t, de akár honnan töltöm azt írja ki h vmi win32malware-gen-t blokkol ezért a letöltés siekrtelen. Ilyenkor mivan?Kérjem meg havert h küldje át az install fájlt?Azt nem fogja blokkolni?

Egy HM frissítésnél ez nálam is előfordult. Azt csináltam én is amit BT86 javasolt, a frissítés letöltése idejére elküldtem pihenni az Avast-ot.

cappy16
Válasz joad kommentjére
2014. okt. 1. 16:38

Csak még1 kérdés. Ha vissza nézek egy versenyt hm-ben azt hol találom meg a gépen? Ill a hm-ben van olyan opció h egyből megmutassa hol vannak azok a leosztások? Már egy ideje bénázgatok, de nem találom meg ugyanazokat a leosztásokat... tudnátok segíteni?

kertitorp
Válasz cappy16 kommentjére
2014. okt. 1. 16:56

Csak még1 kérdés. Ha vissza nézek egy versenyt hm-ben azt hol találom meg a gépen? Ill a hm-ben van olyan opció h egyből megmutassa hol vannak azok a leosztások? Már egy ideje bénázgatok, de nem találom meg ugyanazokat a leosztásokat... tudnátok segíteni?

Abban a mappában lesz, ahova menti a HH-kat, de a HMArchive mappában is ott lesznek. A HM-ben rákattintasz az adott versenyre, és alatta lesznek a leosztások.

cappy16
Válasz joad kommentjére
2014. okt. 1. 17:09

Sajna vmi nem stimmel... Ott vannak a handek a gépen a hm mappában, de mikor megnyitom a hm-et(programot) nem találom ugyanazokat a handeket... jó vagyok mi? :D

cappy16
Válasz kertitorp kommentjére
2014. okt. 1. 17:13

Oké én néztem el vmit, de nagyon...atya ég... Köszi a segítséget, ott volt minden!csak én a módosítás dátumát néztem nem pedig a verseny kezdetének dátumát :D

kertitorp
Válasz joad kommentjére
2014. okt. 1. 23:17

A HM2 frissítés óta megbolondult a HUD a Fult Tilt rush verseny asztalain. Tudja valaki a gyógyírt?

OceanTT
2014. okt. 2. 0:25

A HM2 frissítés óta megbolondult a HUD a Fult Tilt rush verseny asztalain. Tudja valaki a gyógyírt?

itt olvasgass esetleg: Rush HUD issues since latest Fulll Tilt update
meg itt esetleg: 2.0.0.8219 Official Release Feedback Thread - HUD update for all fastfold games

ipoker hálózat frissítése után is szétesett nálam hm2 speed poker asztalokon, alig trackel handet (nagyrészt csak azokat amibe pénzt tettél) és hm is hülyeségeket mutat, pl 99/88/60as statot fals eredményekkel, erre vki esetleg megoldást?

kertitorp
Válasz joad kommentjére
2014. okt. 2. 9:18

Valószínű az lesz a megoldás, ha a régi verziót használom tovább, amíg ezek kiokoskodják mi lehet a baj.

mkrisz
2014. okt. 2. 10:54

Üdv!

Szerintetek a HM1 még megy a Poker Starson, illetve ha megy, akkor a leosztásokat át lehet rakni HM2-re?
Az a helyzet, hogy nekem HM1-em van (az sincs fenn a gépen, azért nem próbáltam ), de havernak , akivel elemeznénk, HM2-je van. Ezért a furcsa kérdés.

bencerhen
Válasz mkrisz kommentjére
2014. okt. 3. 11:10

másnál sincs HUD PS zoom-on?

Élő ügyfélszolgálat