Akkor beruházok egy 8 gigásra! köszi az infót! :)
sziasztok
Olyan kérdésem lenne,hogy laptopon használtam eddig a HM2-t és most szeretnék váltani asztali gépre,mert már nem bírja a laptop... Át lehet rakni úgy a HM2-t hogy az összes eddigi adat megmaradjon?
sziasztok
Olyan kérdésem lenne,hogy laptopon használtam eddig a HM2-t és most szeretnék váltani asztali gépre,mert már nem bírja a laptop... Át lehet rakni úgy a HM2-t hogy az összes eddigi adat megmaradjon?
sziasztok!
lenne egy kérdésem. holdem manager 2-ben, hol tudom megnézni, hogy egy adott időszakban hány órát játszottam?
köszönöm a segítséget
sziasztok!
lenne egy kérdésem. holdem manager 2-ben, hol tudom megnézni, hogy egy adott időszakban hány órát játszottam?
köszönöm a segítséget
sziasztok!
köszönöm a segítséget
Érdekesen szivat meg most ez a szaros program ...
Kíváncsi voltam ,hogy mennyit játszottam 14. Decemberében . Megnéztem Overall-ba és Position-ra , ezeket behozta szépen amit kell .(csak ott kezdődik a baj ,hogy nem itt lehet megnézni ,h hány db-ot toltam le )
Belőttem neki Tournaments-et illetve Tournament Results-ot és ezutóbbi kettő Reports-ba MÁR CSAK AZ IDEJI ÉV adatokat jeleníti meg . Mintha a 2014 elveszett volna.
Van arra lehetőség, hogy a nálatok kijátszott ezeréves HM1-et upgrade-eljem HM2-re? (nem arra gondolok, hogy általatok, hanem náluk)
Köszi
(látom április 30-ig lehetett, na ezt jól lekéstem :))
Érdekesen szivat meg most ez a szaros program ...
Kíváncsi voltam ,hogy mennyit játszottam 14. Decemberében . Megnéztem Overall-ba és Position-ra , ezeket behozta szépen amit kell .(csak ott kezdődik a baj ,hogy nem itt lehet megnézni ,h hány db-ot toltam le )
Belőttem neki Tournaments-et illetve Tournament Results-ot és ezutóbbi kettő Reports-ba MÁR CSAK AZ IDEJI ÉV adatokat jeleníti meg . Mintha a 2014 elveszett volna.
HM2 probléma
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a HM1 anno egyik napról a másikra valótlan adatokat kezdett mutatni(tourney statban olyan versenyek amelyeken nem is indultam)Valótlan veszteségek és ennek megfelelően a grafikon is zuhan a mélybe. A lényeg, hogy a HM2-ön is folytatódik. Ha nyerek tök mindegy akkor is a graf megy lefele. Nem tudom már azt se, hogy a saját mutatóim tükrözik e a valós játékom. Egyébként a hud működik rendesen és az ellenfelekről is minden stat jó. A grafikon szerint-5000$ bukó, valójában +2k-nak kellene lennie. Mit kellene tennem?
Megköszönöm segítségeteket!