Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

Wasserstein
Válasz BT86 kommentjére
2015. febr. 11. 23:04

Jaja az előfordul, hogy bekavar.
Én nem is frissítek csak ha muszáj. Túl gyakoriak a bugok.
Zoom is csak a pár verzióval ezelőtti hm-mel megy jól pl.

Én is le fogok szokni az állandó frissítésekről. Pedig azt az elvet vallom, h az újabb, mindig jobb, de a HM úgy látszik kivétel :)

Wasserstein
Válasz BT86 kommentjére
2015. febr. 12. 11:35

Jaja az előfordul, hogy bekavar.
Én nem is frissítek csak ha muszáj. Túl gyakoriak a bugok.
Zoom is csak a pár verzióval ezelőtti hm-mel megy jól pl.

Szted milyen gyakran érdemes frissíteni? Havonta vagy még ritkábban?

Tomika81
Válasz joad kommentjére
2015. febr. 14. 11:08

Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. HM2-t használok idáig minden rendben volt vele. Pár hete viszont a versenyek nyereményét rosszul írja Reports-ban. pl. egyik nap játszottam PS-en egy 2,2$-os versenyt (progressive knockout) amin 377. lettem és nyertem vele 2,63$-t + 5 ember kiejtéséért 4,63$-t. A HM2 reports-ban a helyezésem helyesen van feltüntetve de a nyereménynél 666$ van. Jó lenne de sajnos nem ez a valóság! :-) Előtte volt egy 3,30-as versenyem aminél nem értem fizető helyre mégis 30 Dollár nyereményt ír. A sit & Go versenyeknél jól működik. Cash game-nél nem tudom mert nem játszom egyáltalán.

BT86
Válasz Wasserstein kommentjére
2015. febr. 14. 14:04

Szted milyen gyakran érdemes frissíteni? Havonta vagy még ritkábban?

Én csak akkor szoktam amikor már muszáj :)
A pokerstars.exe-vel elindul frissítés nélkül, ha pedig kötelező frissítés van, akkor azt kiírja. De az szerintem max évi pár alkalom. Főleg, hogy most meg a HM-nek csak egy régebbi verziójával jó a zoom.

Amikor még pár éve játszottam PS-en, akkor gyakori volt vmi hiba kliens frissítés után. Jobb volt megvárni míg a HM és/vagy a Table Ninja is ad ki frissítést.

Wasserstein
Válasz joad kommentjére
2015. febr. 14. 15:11

Köszi, akkor én is így fogom csinálni. Gondoltam is, hogyha ilyen gyakran dobnak ki frissítéseket, akkor sokat nem érhet a dolog.

BT86
Válasz Wasserstein kommentjére
2015. febr. 14. 20:51

Köszi, akkor én is így fogom csinálni. Gondoltam is, hogyha ilyen gyakran dobnak ki frissítéseket, akkor sokat nem érhet a dolog.

Most pl nekem a Cashier gomb sokszor csak 2. kattintás után ugrik fel.
Ha nem kötelező a frissítés, akkor valószínűleg ehhez hasonló bugokat javítanak ki.

Miután ezt leírtam kíváncsiságból rákerestem:
PokerStars Play Free Online Poker Games.
Itt leírják, hogy melyik hónapban milyen hibákat javítottak ki.
Mivel már nem frissítik a listát, meg amúgy is kicsit szűkszavúak benne, elképzelhető hogy a .com-on részletesebben is fent van.

Wasserstein
Válasz BT86 kommentjére
2015. febr. 14. 22:42

Most pl nekem a Cashier gomb sokszor csak 2. kattintás után ugrik fel.
Ha nem kötelező a frissítés, akkor valószínűleg ehhez hasonló bugokat javítanak ki.

Miután ezt leírtam kíváncsiságból rákerestem:
PokerStars Play Free Online Poker Games.
Itt leírják, hogy melyik hónapban milyen hibákat javítottak ki.
Mivel már nem frissítik a listát, meg amúgy is kicsit szűkszavúak benne, elképzelhető hogy a .com-on részletesebben is fent van.

szerencsére a support is gyors és segítőkész. Ha vmi gondom van, általában megoldják.

Idefyt
Válasz ChocG kommentjére
2015. febr. 15. 19:44

Zoom hud probléma

Zoom pókernél starson nem jelenik meg a hud, miközben versenyasztalokon hibátlanul megjelenik.
Valami ötlet, hogy mit tegyek, hogy a zoom asztalon is lássam az hud-ot?

BT86
Válasz Idefyt kommentjére
2015. febr. 15. 21:18

Zoom pókernél starson nem jelenik meg a hud, miközben versenyasztalokon hibátlanul megjelenik.
Valami ötlet, hogy mit tegyek, hogy a zoom asztalon is lássam az hud-ot?

Használd a 8227-es HM-et!

Idefyt
Válasz BT86 kommentjére
2015. febr. 16. 8:27

Használd a 8227-es HM-et!

Sajnos 8227-tel sem jelenik meg a hud...
Mindent lement, látom a HM2-ben az összes leosztást, mégsem jelenik meg a hud, akármit csinálok.
Egyéb ötlet?

Élő ügyfélszolgálat