Jaja az előfordul, hogy bekavar.
Én nem is frissítek csak ha muszáj. Túl gyakoriak a bugok.
Zoom is csak a pár verzióval ezelőtti hm-mel megy jól pl.
Jaja az előfordul, hogy bekavar.
Én nem is frissítek csak ha muszáj. Túl gyakoriak a bugok.
Zoom is csak a pár verzióval ezelőtti hm-mel megy jól pl.
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. HM2-t használok idáig minden rendben volt vele. Pár hete viszont a versenyek nyereményét rosszul írja Reports-ban. pl. egyik nap játszottam PS-en egy 2,2$-os versenyt (progressive knockout) amin 377. lettem és nyertem vele 2,63$-t + 5 ember kiejtéséért 4,63$-t. A HM2 reports-ban a helyezésem helyesen van feltüntetve de a nyereménynél 666$ van. Jó lenne de sajnos nem ez a valóság! :-) Előtte volt egy 3,30-as versenyem aminél nem értem fizető helyre mégis 30 Dollár nyereményt ír. A sit & Go versenyeknél jól működik. Cash game-nél nem tudom mert nem játszom egyáltalán.
Szted milyen gyakran érdemes frissíteni? Havonta vagy még ritkábban?
Köszi, akkor én is így fogom csinálni. Gondoltam is, hogyha ilyen gyakran dobnak ki frissítéseket, akkor sokat nem érhet a dolog.
Köszi, akkor én is így fogom csinálni. Gondoltam is, hogyha ilyen gyakran dobnak ki frissítéseket, akkor sokat nem érhet a dolog.
Most pl nekem a Cashier gomb sokszor csak 2. kattintás után ugrik fel.
Ha nem kötelező a frissítés, akkor valószínűleg ehhez hasonló bugokat javítanak ki.
Miután ezt leírtam kíváncsiságból rákerestem:
PokerStars Play Free Online Poker Games.
Itt leírják, hogy melyik hónapban milyen hibákat javítottak ki.
Mivel már nem frissítik a listát, meg amúgy is kicsit szűkszavúak benne, elképzelhető hogy a .com-on részletesebben is fent van.
Zoom hud probléma
Zoom pókernél starson nem jelenik meg a hud, miközben versenyasztalokon hibátlanul megjelenik.
Valami ötlet, hogy mit tegyek, hogy a zoom asztalon is lássam az hud-ot?
Zoom pókernél starson nem jelenik meg a hud, miközben versenyasztalokon hibátlanul megjelenik.
Valami ötlet, hogy mit tegyek, hogy a zoom asztalon is lássam az hud-ot?
Használd a 8227-es HM-et!