Köszi, egy helyen ülök mindig. Akkor megnézem még egyszer.
Hali!
ha hm2 frissítésnél ezt az üzenetet kapom Pasteboard — Uploaded Image mit kéne csinálnom?
legutóbb win frissítés ezt megoldotta, most nem :(
thx
Van valaki aki 888-on használja a HM2-t és preferált helyben tud segíteni,mert a HUD össze vissza mutat és a HM2-ön,mikor be akar állítani,hogy pl 7-8 maxnál hol ülök,akkor mutat egy 6 max-os PokerStars asztalt,semmi számmal pl. Nem tudok rajta kiigazodni.És nincs szinkronban 888-on lévő ülés beállítással.Köszi.
Van valaki aki 888-on használja a HM2-t és preferált helyben tud segíteni,mert a HUD össze vissza mutat és a HM2-ön,mikor be akar állítani,hogy pl 7-8 maxnál hol ülök,akkor mutat egy 6 max-os PokerStars asztalt,semmi számmal pl. Nem tudok rajta kiigazodni.És nincs szinkronban 888-on lévő ülés beállítással.Köszi.
Köszi az eddigi segítséget,eddig azt állítgattam,nem jött össze,azért gondoltam rákérdezek,hátha valaki. :)
Köszi az eddigi segítséget,eddig azt állítgattam,nem jött össze,azért gondoltam rákérdezek,hátha valaki. :)
Ahhoz írd le akkor, hogy meddig jutottál, vagy mi nem sikerül, mert anélkül nehéz segíteni :)
Auto detectet próbáltad?
PS-nél most kipróbáltam, átállítás után egyből változik is a hud pozíciója. Ha nem változik, akkor másik asztaltípust kell választani. Ha változik, meg nem nehéz kilottózni :)
"mutat egy 6 max-os PokerStars asztalt,semmi számmal"
Ez alatt mit értesz?
Bal oldalt kiválasztod a termet, Preferred seatingnél meg legördülő menü van.
Ha minden igaz sikerült beállítani,beültem 9 fős cash game asztalhoz,utána 6 fős-re,majd HU sit and go-ra és így trükköztem,mire beállítottam.Még 3 max,5-6 max, és 7-8 max-nál nem tudom mit mutat,majd ma este ha játszom,akkor kiderül. Auto detectet nálam csak PS-nál ajánlja fel,azt jól be is állította.
"mutat egy 6 max-os PokerStars asztalt,semmi számmal"
Ez alatt mit értesz?
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Ez mondjuk most 7-8 maxot mutat és egy 6 fős asztalt semmi számmal, így nem könnyű beállítani.
Köszi, hogy feltöltötted! Ezt a helpet nem is figyeltem még. Meg nem is teljesen értem.
Nálam Pacificnél megjelenik rendesen. De pl ongame-nél, ahol nincs csak 10max asztal, ott csak a 10 max jó, a többi nálam is PS asztalt mutat. Vagy pl microgamingnél a 7-8maxot nem jeleníti meg.
Abból ami az enyémben látszik úgy tűnik, hogy a PS asztalt olyankor mutatja, ha a teremben nincs az a fajta asztal, vagyis azokat nem kell beállítani. De nálad meg nem mutatja :/
"Még 3 max,5-6 max, és 7-8 max-nál nem tudom mit mutat"
Nem könnyíted meg az ember dolgát :)
3 és 5-6 max nincs is. 7-8maxot meg írtam, hogy nekem úgy rémlik be se kellett állítani sehol. Te játszol olyan játékot ahol 7-8max asztalok vannak?
:) Azokat nem kell beállítani? Én MTT-ket játszom és pl,ha mondjuk már csak két asztal van és 7-en vagyunk az asztalnál mondjuk,akkor 7-8 max vonatkozik vagy rosszul gondolom? :D