Első kérdésem nem tudom behozni az összes handről szóló grafomat.
Hogyan tudnám?
Up: megvan :)
Első kérdésem nem tudom behozni az összes handről szóló grafomat.
Hogyan tudnám?
Nekem ugy sikerult, hogy reports,more reports es akkor hozzaadtam graphs-->cash results graph
Csak az a durva, hogy szamot nem latok, hogy mennyit nyertem, csak a grafikont.Onnan meg eleg nehez leolvasni:P
nekem az a kérdésem hogy session közben hogy lehet frissiteni hogy állok? lehet vak vagyok de nem találom a refresh gombot :D
Találtatok a 2-es verzióban olyan újítást, javítást ami miatt megérné áttérni rá, illetve előtte kifizetni az upgrade árát? Szinte csak CG-et tolok, szóval elsősorban az ott használható újdonságok érdekelnek.
nekem az a kérdésem hogy session közben hogy lehet frissiteni hogy állok? lehet vak vagyok de nem találom a refresh gombot :D
Találtatok a 2-es verzióban olyan újítást, javítást ami miatt megérné áttérni rá, illetve előtte kifizetni az upgrade árát? Szinte csak CG-et tolok, szóval elsősorban az ott használható újdonságok érdekelnek.
Ez a kérdés még picit korai :) (ill nekem mert kb 1 órája van fent)
Ha másért nem azért biztos megéri mert szerintem egyre kevesebb update fog kijönni az 1 hez.
GL
Akkor majd később írj, ha esetleg lesz már érdemi tapasztalatod az új verzióval kapcsolatban. Köszi!
Már gyorsabban is indul el? Mert az 1-esnél azt vettem észre, hogy először elég lassan indul, de aztán különösebb gond nincs vele. Az is igaz, hogy nálam még nincs millió fölötti hand a DB-ben, gondolom az is rátesz egy lapáttal a lassúságra.
Egy érdekes újításra emlékszem a PA-s cikkből, hogy a 2-esben az ellenfél statjait valahogy meg lehet nézni saját magunkra vonatkozóan is, tehát felismerhető, ha visszajátszik ránk.