Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

xxxCristianoxxx
Válasz Iniesta kommentjére
2011. aug. 1. 11:07

Nem kell refresh lemegy egy hand és már magát frissiti :D

hát ezt én nem vettem észre,nálam nem működik akkor

Paul_
Válasz RegGeri kommentjére
2011. aug. 1. 11:16

Szerintem jó,hogy elkészült,és előbb-utóbb mindenkinek kötelező lesz a frissítések miatt,bár nagyon csili-vili lett,de hát haladni kell a korral.
A graph kirajzolásnál az értékek hiánya a jobb oldalt nem valami nyerő,bár leolvasható így is.Viszont ez a rész jelentősen begyorsult,ami a graph kirajzolást illeti.
A legjobb újítás szerintem,hogy a statoknál az eddigi 3 szín helyett mostmár ötöt használhatunk,amivel igencsak könnyen észrevehetők session közben is a Leakek egy-egy regulár játékában is(kép csatolva mire gondolok)
A vs me stat pedig majd kiderül kinek mennyire lesz hasznos,szerintem egy 6max cg-t játszó pókeresnek elengedhetetlen,bár biztosan lesz aki erre fog játszani,de azt hiszem,hogy +EV-s nek kell lennie,hiszen nem mindenki használ HM-t és a használók közt se tudja mindenki melyik stat mire való.

xxxCristianoxxx
Válasz Paul_ kommentjére
2011. aug. 1. 14:02

hát kipróbáltam élesben 6 asztal ipoker + HM2= 100% prociterhelés :D

van még mit csiszolgatni ezek szerint .

Iniesta
Válasz xxxCristianoxxx kommentjére
2011. aug. 2. 17:43

Na már javitgatják....

JuhaAasz
Válasz xxxCristianoxxx kommentjére
2011. aug. 2. 17:52

hát kipróbáltam élesben 6 asztal ipoker + HM2= 100% prociterhelés :D

van még mit csiszolgatni ezek szerint .

6 asztal ipoker ONLY módban mekkora a prociterhelésed?

VWRoli
Válasz Iniesta kommentjére
2011. aug. 2. 20:13

Na már javitgatják....

Csak, hogy elveszik egy rakás hand a frissítés után.

zsjozsef
Válasz VWRoli kommentjére
2011. aug. 9. 18:13

Be lehet állítani vhogy, hogy Reports/ Time - Day of week-ben hétfővel kezdődjön a hét?

Hol mutatja a játékkal töltött időt? (session idő megvan, de pl. havi kéne)

Kösz.

Hiro
Válasz zsjozsef kommentjére
2011. aug. 10. 17:46

2 frissítés óta nem akar működni a hud
más is tapasztalt ilyen jelenséget?

https://poker-akademia.com/vBulletin/attachment.php?attachmentid=3722&stc=1&d=1312991126

phoolia
Válasz joad kommentjére
2011. aug. 12. 17:43

Holdem Manager

Sziasztok.
Hud problémával küzdök....:(((( Nem akar előjönni a Hud a Party Pokeren! Pokerstarson előjön de szerintem valami gond lehet ott is mert a különböző statoknál nem mutat semmit,csak egy - jelet:( Valaki tudna segíteni a beállításban? Vagy esetleg töröljem le és tegyem fel újra? A segítséget előre is köszönöm!

Johnny Diablo
Válasz phoolia kommentjére
2011. aug. 13. 1:13

Sziasztok.
Hud problémával küzdök....:(((( Nem akar előjönni a Hud a Party Pokeren! Pokerstarson előjön de szerintem valami gond lehet ott is mert a különböző statoknál nem mutat semmit,csak egy - jelet:( Valaki tudna segíteni a beállításban? Vagy esetleg töröljem le és tegyem fel újra? A segítséget előre is köszönöm!

Szoftvet angol nyelven toltsd le. Van egy mappa az hiszem party gaming es abban a party poker mappaba menti a gepen a handeket. Max ha nem talalja meg akkor allitsd be te.
Bocs h nincs ekezet de telefonrol irok.
Gl!

Élő ügyfélszolgálat